Eski sevgiliden şok; Berlusconi iktidarsız

  • Ana Sayfa
  • Eski sevgiliden şok; Berlusconi iktidarsız
Eski sevgiliden şok; Berlusconi iktidarsız
En son çırılçıplak objektiflere yakalanan Berlusconi'nin eski sevilgisi konuştu. Çapkınlığı ile ünlü başbakanın iktidarsız olduğunu söyledi. Abone ol

Çapkınlıkları ile gündemden düşmeyen ve bu nedenle koltuğu sallantıda olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin 2003 yılında peşine düştüğü TV sunucusu Virginia Sanjust di Teulada, Başbakan ile ilişkisini anlattı.

Berlusconi'nin kendisine birçok hedi arkansas seo ye gönderdiğini ve 'Senin büyükbaban olmak istiyorum' dediğini anlatan Teulada, "Berlusconi dünyanın en iktidarsız adamı. Çünkü bir başbakan için, inancın eşlik etmediği bir güç, aslında en sahte güçtür" dedi.

Berlusconi, 2003 yılında emeklilik reformunu anlatmak üzere çıktığı TV programının sunucusu olan Sanjust’a abayı yakmıştı. Yeni boşanmış, 4 yaşında bir çocuğu olan 26 yaşındaki Sanjust’un, Berlusconi’den para ve değerli armağanlar aldığı basına yansıyınca olay bir skandala dönüşmüştü.

BÜYÜKBABAN OLABİLİRİM

Yaklaşık beş yıl önce başlayan bu ilişkisinin ardından "hayatının mahvolduğunu" belirten Sanjust, Oggi dergisine şunları söyledi: "Berlusconi bana pahalı hediyeler alır, sürekli birşeye ihtiyacım olup olmadığını sorardı. Bana sık sık, ’Senin büyükbaban olabilirim’ derdi. Onun yüzünden hayatım mahvoldu. İşimden atıldım, oğlumun velayetini kaybettim, akıl hastanesinde yattım. Şimdi Balili bir gurunun öğretilerini izliyorum. Seksi bıraktım. Berlusconi ile yaşadığıma benzer bir platonik aşk artık benim için çok daha önemli. Size kışkırtıcı bir şey söyleyeyim mi? Berlusconi dünyanın en iktidarsız adamı. Çünkü bir başbakan için, inancın eşlik etmediği bir güç, aslında en sahte güçtür."



Kategori : MAGAZİN