Ölmeden önce çekilen son fotoğrafları

  • Ana Sayfa
  • Ölmeden önce çekilen son fotoğrafları
Ölmeden önce çekilen son fotoğrafları
Masturbasyon yaparken seks oyuncağının kurbanı olan ünlü aktörün son fotoğrafları ortaya çıktı. Abone ol

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir otel odasında kendini asarak intihar eden, ardından seks fantezisi nedeniyle ölmüş olabileceği sonucuna varılan 72 yaşındaki Kung Fu aktörü David Carradine'ın son fotoğrafları, internette yayınlanmaya başladı.

21 Mayıs' yerel seo ta ABD'nin California eyaletindeki Tarzana'da kameralara yansıyan bu fotoğraflarda aktör, bir marketten yaptığı alışverişten sonra Jaguar marka arabasına yöneliyor. Kare kare her anı çekilen Carradine'ın elindeki, kime aldığı bilinmeyen renk renk çiçekler de dikkat çekiyor.



2004 yılında İngiliz basınından Telegraph'a verdiği bir röportajda kendisini vurmayı düşündüğünü söyleyen aktörün şu cümleleri ölüme yakın bir adam olduğunu da kanıtlar nitelikte.

"Hayatımda öyle dönemler vardı ki, tek bir kurşuna baktığım oldu. Hatırlıyorum da neredeyse her gece, silahımı alıp, başıma sıkmayı düşündüm. Ama sonra hayata kaldığım yerden devam etmem gerektiğine karar verdim. Tabancamı yerine koydum her defasında, diz üstü bilgisayarımı açtım ve otobiyografimi ya da her neyse onu yazmaya başladım."

Bu perşembe günü ajanslar, David Carradine'ın Bangkok'ta bir otel odasında, boynuna ip geçirilmiş çıplak halde asılı bulunduğu ve öldüğünü geçti. Trajik bir sonla hayata veda eden oyuncu, Tarantino'nun 'Kill Bill' filmindeki gizemli Bill karakteriyle en son akıllarda kalmıştı.



Kategori : MAGAZİN