Hasan Şaş Bülent Uyguna konuştu

  • Ana Sayfa
  • Hasan Şaş Bülent Uyguna konuştu
Hasan Şaş Bülent Uyguna konuştu
Hasan Şaş Sivasspor'a gidecek mi? Galatasaray'dan kopan yıldız futbolcu Bülent Uygun'a konuştu.Abone olKanalturk'te yayınlanan Telegol programına canlı bağlanan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun "Bilica ayrılıyor. Fenerbahçe'ye gidecek" yanıtı verdi.

Bu arada Uygun, Galatasaray'dan ayrılan Hasan Şaş'ın Sivas'a gelip gelmeyeceği konusunu da yorumlad kokulu taş ı..

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuya transfer teklifi olduğunu, Brezilyalı savunmacının da Fenerbahçe'de oynamak istediğini ifade eden Uygun, "Bilica yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek" dedi.

Daha önce Fenerbahçe'ye gideceği açıklanan fakat Sivasspor cephesinden daha sonra gelen farklı açıklamalar nedeniyle ("Rusya'dan, Ukrayna'dan teklifler var, F.Bahçe'yle görüşmedik" açıklamaları) son durum merak ediliyordu. Fakat Uygun'un net açıklaması, transferin bittiğini ortaya koydu!

Hasan Şaş gelecek mi?
Bu arada G.Saray'dan ayrılan Hasan Şaş'a teklif sunduklarını da ifade eden Uygun, deneyimli futbolcunun süre istediğini söyledi.

Hasan'ın kendilerine "11 yıl forma giydiğim ekipten ayrıldım. Şuan sudan çıkmış balık gibiyim.. Teklifiniz benim için gurur verici. Başkanım ve size saygımdan geldim. Ama bana müsaade ederseniz kararımı daha sonra vereceğim. Bana 1 hafta 10 gün kadar süre verir misiniz" dediğini belirten Uygun, bu süreci bekleyeceklerini açıkladı. Uygun; "Onun gibi özel bir ismi takımımıza katmak isteriz" ifadelerini kullandı.



Kategori : SPOR