Sakaryaspor hak ettiği yerlere gelecek

  • Ana Sayfa
  • Sakaryaspor hak ettiği yerlere gelecek
Sakaryaspor hak ettiği yerlere gelecek
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Sakaryaspor'u arzuladığı, yere getireceğiz. İnşallah yapılacak kongre hayırlı olur"Abone ol

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Sakaryaspor'da yarın yapılacak olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığı için liste hazırlığında olan avukat İsmail Gürses'e, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, teknik direktör Yılmaz Vural, Sakarya'ya gelerek destek verdi.

Sakaryaspor'da gözler yarın yapılacak olağanüstü genel kurula çevrildi. Kulüp başkanlığı için liste hazırlığında olan avukat İsmail Gürses, kulüp binasında bir toplantı düzenledi.

Toplantı öncesi Sakaryalı olan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İsmail Gürses ve Yeşil-siyahlı taraftar minesota seo lar Atatürk Bulvarı'ndan Çark Mesire'ye kadar yürüdü.

Nikah Salonu'ndaki kulüp binasındaki toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Lig TV Genel Müdürü Şansal
Büyüka, teknik direktör Yılmaz Vural, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, avukat İsmail Gürses, teknik direktör Şaban Yıldırım, eski Sakaryaspor yöneticileri ve işadamları katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, "Bunu söylemek zorundayım. Sakarya'da bir kongre var. Gönül ister ki tek listeyle seçimlere gidilsin, tek yürek olunsun. Bütün adaylara saygı duyuyorum. Biz çok sık bir şekilde bir araya gelip konuşuyoruz. Biz Sakaryaspor'a katkı sağlamak istiyoruz. Hangi aday kazanırsa başımızın üstünde yeri var. Bizim taraf olduğumuz yer Sakaryaspor'dur. Sakaryaspor'dan yana tarafız. Kulübe kim hizmet edecekse başımızın üstünde yeri var" diye konuştu.

Ardından basına kapalı yapılan toplantıda Sakaryaspor için yapılması gereken projeler ele alındı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakaryaspor'u seven bu grup, Sakaryaspor'u en güzel şekilde ayağa kaldırmayı amaçlıyor. Sakaryaspor'u güzel günlere götürmek, Sakaryaspor'a hizmet etmek için birlikte olduk. Sayın başkanım tüm benliğiyle Sakaryaspor'a ve Sakarya halkına hizmet ediyor. Tesis dahil her konuda elinden geleni yapacak. Biz de oyuncu vermek ve maddi katkı sağlamak konusunda elimizden geleni yaparak Sakaryaspor'u arzuladığı, hak ettiği yere getireceğiz. İnşallah yapılacak kongre hayırlı olur. Biz eski futbolcular olarak Sakaryaspor'a desteğimizi gösterdik. Burada olmayanlar da var, onlar da aynı düşüncede. Sakaryaspor için en iyi tesisleri ve projeleri hayata geçireceğiz. Burada Sakarya halkına da görev düşüyor. Yeni üretilecek projeye destek olmaları gerekiyor. Maddi anlamda Sakaryaspor'a destek olmalı. Taraftara büyük görev düşüyor. Tabiki destek veren insanları, onlar alkışlayacaktır. Projelerimizi başkanımız önümüzdeki günlerde açıklayacak. Biz Sakaryaspor'un peşindeyiz, seçilen başkanın yanındayız" ifadelerini kullandı.



Kategori : SPOR