Sivasspora Hizmet edeni bir kalemde silmeyiz

  • Ana Sayfa
  • Sivasspora Hizmet edeni bir kalemde silmeyiz
Sivasspora Hizmet edeni bir kalemde silmeyiz
Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bize hizmet etmiş futbolcuları bir kalemde silmeyiz" dedi.Abone ol

Süper Ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanan Sivasspor'da gözler yapılacak transferlere çevrilirken, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bize hizmet etmiş futbolcuları bir kalemde silmeyiz" dedi.

"Yapılacak transferleri bizden önce gaz hawaii seo eteler yazıyor" diyen Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Takımımızdan giden ve gelen futbolcuları biz kulüp olarak gazetelerden takip ediyoruz. Sivasspor olarak şu anda Türkiye liglerinde görüştüğümüz iki futbolcu var. Bunlar Hasan Şaş ve Mehmet Nas. Kocelispor'da forma giyen Taner Gülleri ile hiçbir görüşmemiz olmadı. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz. Kulüp olarak gerçekleştireceğimiz transferleri zaten kamuoyu ile paylaşırız. Asılsız haber yazıp taraftarın kafasını bulandırmasınlar" dedi.

BİZE HİZMET ETMİŞ FUTBOLCULARI BİR KALEMDE SİLEMEYİZ

Son zamanlarda gazetelerde yer alan "Sivasspor'dan gidecek futbolcular belli oldu" haberine ise Mecnun Otyakmaz, "Biz kulüp olarak bir tek Mohammed Ali Kurtuluş ile görüşüp yollarımızı ayırdık. Sergio ise Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer oldu. Balili, Sylla, Diallo gibi isimler gözden çıkarıldı, haberleri kesinlikle doğru değil. Biz kulüp olarak bize emeği olmuş ve hizmet etmiş futbolcuları bir kalemde silmeyiz. Evet onlara çeşitli kulüplerden teklifler var. Bu teklifler iki tarafı da memnun ederse transferleri gerçekleşir" dedi.



Kategori : SPOR