Avrupa’nın gol kralı Fenerbahçeye geliyor

  • Ana Sayfa
  • Avrupa’nın gol kralı Fenerbahçeye geliyor
Avrupa’nın gol kralı Fenerbahçeye  geliyor
Fenerbahçe Cumhuriyeti değil, Fenerbahçe Krallığı!.. Sanırız bu benzetme çok da haksız sayılmaz. Abone ol

Sarı-Lacivertliler La Liga’nın geçen yılki kralı Güiza’nın yanına bu sezonki kral Diego Forlan’ı alabilmek için kesenin ağzını açtı. Atletico Madrid’in 18 milyon euro istediği Uruguaylı futb wisconsin seo olcu için pazarlıklar başladı. Yıldız oyuncunun şartı da dört yıllık sözleşme

Fenerbahçe Cumhuriyeti değil, Fenerbahçe Krallığı!.. Sanırız bu benzetme çok da haksız sayılmaz. İki sezon önce Semih Şentürk’ün, geçen sezon Alex’in gol kralı olmasından sonra Sarı-Lacivertli yönetim, 60 milyon liralık maliyetle Real Mallorca’da İspanya Gol Kralı olan Daniel Güiza’yı transfer edip, 3. Kral’ı Türkiye’ye getirmişti. Ancak yönetime bu yetmedi ve dördüncü kralın peşine düştü.

FORLAN’DA YEŞİL IŞIK GÖRÜNDÜ

Güiza’nın yanına Semih’e alternatif olarak iyi bir golcü almak isteyen Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid’te attığı 32 golle bu sezon hem krallığı; hem de Avrupa’da Altın Ayakkabı ödülünü kazanan Diego Forlan’a göz dikti.

Uruguaylı oyuncunun menajerlik şirketi olan KBM’den Dusan Bukovac ve Gustavo Mascardi ile görüşen yöneticiler, tünelin ucundaki ışığı gördü.



Kategori : SPOR