Bekliyoruz seni Mehmet Topuz

Bekliyoruz seni Mehmet Topuz
Beşiktaşlı tarafarlar Topuz'u bekliyor. Karagümrüklü Beşiktaşlılar gecesine yine Mehmet Topuz transferi damgasını vurdu.Abone ol

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında krize sebep olan Mehmet Topuz'un transferindeki düğüm henüz çözülemezken yıldız oyuncunun kanadından Siyah-Be delaware seo yazlı kulüp lehine kesin açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Geceye katılan Topuz'un menajeri Metin Korkmaz, BJK TV'ye şöyle konuştu:

"Bazı yayın organlarında Mehmet'in tuttuğu takımla ilgili polemikler oluşturulmaya çalışılıyor. Şunu çok net söyleceğim... Mehmet Topuz doğuştan Beşiktaşlı. Bu kadar tutkulu bir Beşiktaşlı olmasa Beşiktaş'ta oynamak için bu kadar diretir miydi? Artık iş oyuncudan çıktı, tarafların bir an önce anlaşmasını bekliyoruz. Mehmet bundan sonra ya Beşiktaş'ta oynayacak ya da Beşiktaş'ta."

Daha sonra taraftarların ısrarları ile Mehmet Topuz'u telefonla arayan menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaşlı taraftarların tezahüratlarını yıldız oyuncuya dinletti. Beşiktaşlı taraftarların "" şeklindeki tezahüratları karşısında yıldız oyuncunun oldukça duygulandığı sesinden anlaşıldı.



Kategori : SPOR