Reflüden sonsuza kadar kurtulun!

  • Ana Sayfa
  • Reflüden sonsuza kadar kurtulun!
Reflüden sonsuza kadar kurtulun!
Yıllarca reflüden şikayet ettiniz ancak şimdi çok kısa sürede hem de sonsuza kadar kurtulmaya ne dersiniz?Abone olÖzellikle erişkinlerin korkulu rüyası reflü, artık kabus olmaktan çıktı. Reflü, uygulanan farklı yöntemlerle, kısa sürede tedavi edilirken Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Levent Eminoğlu tarafından Türkiye’de ilk kez uygulayan bir yöntem tedavide yeni bir mucize yarattı!

Günümüzde pek çok kişinin yakındığ north california seo ı hastalıklardan biri olan reflü tedavisinde seçenekler gittikçe artıyor. Müdahale süresini ve iyileşme dönemini kısaltan tedavi yöntemlerinin yanı sıra, olası başka hastalıkları önleyen tedavi seçenekleri giderek önem kazanmaya başlıyor. Bunlardan biri de endoskopik reflü tedavisi en yeni tedavi yöntemi olan plicator!  Bu yöntemi ile, müdahale süresi ve iyileşme dönemi kısalırken, kanser oluşumu da önlenebiliyor. Yöntemi Türkiye’de ilk kez uygulayan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Levent Eminoğlu, reflü ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

MİDE REFLÜSÜ NEDİR?

Halk arasında “Mide Reflüsü” olarak bilinen “Gastroözofageal Reflü” hastalığı, mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasıdır. Reflü, asitli mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve uzun süre temas etmesiyle yemek borusunun asitten kendini koruma özelliğinin yok olmasından kaynaklanır. Erişkinlerin yaklaşık %20'sinde reflü görülmektedir.

Reflünün uzun dönemde en korkulan komplikasyonu yemek borusu kanseri riskidir. Batı toplumlarında son 30 yılda en hızlı artış gösteren kanser türü olan yemek borusu kanseri, çoğu kez reflünün yol açtığı hücresel değişim tarafından tetiklenmektedir.

RÜFLÜDEN SONSUZA
KADAR KURTULUN...
AYRINTILAR DEVAM SAYFASINDA

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL