İşte son moda seks trendleri

İşte son moda seks trendleri
En yeni trendlerin uyarlandığı, seks modasını takip edip modern zamanların heyecan fırtınasına kapılın...Abone olModa, yeme-içme, gece yaşamı, hatta dekorasyon alanındaki trendler seks hayatımıza da yansıyor. En yeni trendlerin uyarlandığı, seks modasını takip edip modern zamanların heyecan fırtınasına kapılın...

İnsanoğlunun daha mutlu yaşama konusundaki arayıştan sürüyor. Dönem dönem yeni trendlerin peşine takılıyor ve hayatımızı a bin davut deta güncelliyoruz. Peki; moda, yeme-içme, gece yaşamı hatta dekorasyon alanlarındaki yükselen trendleri seks hayatınıza uyarlamak hiç aklınıza geldi mi?

Ekonomik, toplumsal ve politik koşulların, meteorolojik verilerin, teknolojik gelişmelerin ve sanat akımlarının ışığında oluşan, değişimin ve yeniliğin en yakın dostu trendler doğal olarak seks hayatımıza da damgasını vuruyor. Değişen ve gelişen kadın erkek ilişkilerine paralel olarak farklı zamanlarda farklı cinsel eğilimler ortaya çıkabiliyor.

ERKEKLER ARTIK DAHA PASİF

Trend avcısı Marian Salzman, önümüzdeki yıllarda erkeklerin sekste pasif bir rol oynayacaklarını söylüyor. Hayatın her alanında giderek daha fazla söz sahibi olan kadınların sekste de ön planda olmak istemeleri, yatakta da açık sözlü, agresif ve talepkar olmaları elbette çok normal.

Seksteki etkilerini hissetmeye başladığımız bu eğilimin; sosyal arenada kazanılan kadın-erkek eşitliğinin uzantısı olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz. Yukarıda da altını çizdiğimiz gibi hayatın farklı dallarında iz sürerek oluşan trendler aynı zamanda iç içe geçiyor ve birbirini etkileyebiliyor. Durağan bir ilişkiyi canlandırmak ve libidonuzu artırmak için seksteki en son trendleri gözden geçirmenizi öneriyoruz.

Daha yavaş bir seks deneyimi
Ayrıntılar devamda...

[PAGE]

Kategori : SAĞLIK