Ergenekonda 6 kişi serbest

Ergenekonda 6 kişi serbest
Poyrazköy'deki mühimmatla ilgili gözaltına alındıkları sanılan 7 kişiden 6'sı serbest bırakıldı. Levent Göktaş'ın avukatı ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildiAbone olPoyrazköy'deki mühimmatla ilgili ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında çeşitli ill hipnozla vajinismus tedavisi erde gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen ve adliyeye sevk edilen 6 askeri personel savcılıkça serbest bırakıldı. Levent Göktaş'ın avukatı Serdar Öztürk tutuklanması istemiyle mahkemeye gönderildi.

İstanbul Merkez Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan 4 askeri memur ve 2 muvazzaf asker ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan avukat Serdar Öztürk, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. Nöbetçi savcılıkta yapılan sorgularının ardından 4 askeri memur ve 2 muvazzaf asker serbest bırakıldı.
Avukat Serdar Öztürk ise savcılık tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bu kişilerin, Poyrazköy'deki kazılarda ele geçirilen mühimmatla ilgili gözaltına alınarak savcılığa çıkarıldıkları ileri sürülüyor.



Kategori : GÜNCEL