Hakim 5 yaşındaki çocuğu tutuklattı

  • Ana Sayfa
  • Hakim 5 yaşındaki çocuğu tutuklattı
Hakim 5 yaşındaki çocuğu tutuklattı
Küçük yaştaki oğlunun bir kız çocuğuyla kavga ettiğini gören hakimin tepkisi sert oldu.Abone ol

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde küçük yaştaki oğlunun bir kız çocuğuyla kavga ettiğini gören hakimin, oğlunun kavga ettiği 5 yaşındaki Hümeyra ve annesini gözaltına aldırdığı iddia edildi.

Annesiyle birlikte karakola götürülen Hümeyra, gözyaşlarını tutamadı. Olay Başakşehir 2. Etap'ta meydana gel google ads service di. Siteye ait parkta oynayan iki çocuk kısa süreli kavga etti. Çocuklardan Hümeyra Erol'un annesi Ayten Erol, kavgayı ayırmak istedi.

Evinin balkonundan olayı gören diğer çocuğun hakim olan babası E.D.'nin, Ayten Erol'a bağırmaya başladığı ileri sürüldü. İddiaya göre hakim, lojmanların kapısında bekleyen görevli polis memuruna seslenerek, minik Hümeyra ve annesini gözaltına almasını emretti. Anne ile kızı, yaklaşık bir saatlik gözetimin ardından iki ekip aracıyla Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfade vermeleri için saatlerce karakolda bekletilen anne ile çocuğu, yaklaşık 4 saat sonra serbest bırakıldı.

Olayı duyduktan sonra karakola gelen minik Hümeyra'nın babası Cuma Erol, yaşanan olayın üzücü olduğunu söyledi. Erol, "Eşim ile kızım saatlerdir ifade vermeyi bekliyor. Çocuğumun psikolojisi bozuldu." diyerek yaşananlara tepki gösterdi. Miniklerin basit bir kavgasından dolayı saatlerdir karakolda olduklarını ifade eden Ayten Erol ise, "Çocuklar tartışmışlar. Diğer çocuğun babası pencereden polislere seslenerek, 'tutuklayın bunları' dedi." şeklinde konuştu. İfadesinin alınmasının ardından anne ve kızı serbest bırakıldı.

Dilek Hayırlı-Hüseyin Aydın/Zaman



Kategori : GÜNCEL