Esra Ceyhandan sürpriz adım

Esra Ceyhandan sürpriz adım
Esra Ceyhan'ın programı sessiz sedasız yayından kaldırıldı. Ancak Ceyhan şöhretin basamaklarından inmeye niyetli değil!..Abone ol

Esra Ceyhan'ın Kanal D'deki programı yayından kaldırıldı. Haberi magazin dünyasının kulağı kesik ismi Aykut Işıklar duyurdu. Ceyhan son dönemde reyting kaygısı nedeniyle eleştiri toplayan yapımlara imza atmakla suçlanıyordu.
miami seo r>Asıl sürpriz ise Ceyhan'ın şarkıcılığa soyunması oldu. Evet yanlış duymadınız Esra Ceyhan da şarkıcılar kervanına katılanlar arasında yerini aldı.

Işıklar Bugün gazetesindie yer alan köşeinde ilginç ayrıntıyı okurlarına işte böyle aktarıyor:

"Kanal D yönetimi Esra Ceyhan'ın programını sessiz sedasız yayından kaldırmış. Esra düşmanları çok mutlu. Havalara zıplıyorlar. Esra reyting alacağım diye insanları birbirine düşürürdü. Çok beddua aldı. Ancak bazı gerçekler var ki saklanamaz. Esra çok akıllı kadın. Ne zaman, kimden, ne alacağını hatta nasıl alacağını bilir. Ne de olsa HBB'de Bülent Öztürkmen'in öğrencisi olarak bu aleme girdi.

Kulağıma gelen bilgilere göre artık TV'cilikten hoşlanmıyor. Reyting hesabı yapmaktan sıkıldı. Yetenek, bilgi, beceri, şans, akıl bu kadar. Daha fazla TV'ci de olamaz. İçindeki şarkıcılık aşkını yeniden canlandırmış. Yine derslere başlamış. Hatta albüm hazırlıyor. Çok yakın zamanda şarkıcı Esra Ceyhan'ı sahnelerde görürsek sakın şaşırmayın. Kusura bakmayın ama neden olmasın? Ne cahil mankenler şarkıcı oldu bu ülkede.



Kategori : MAGAZİN