Melek gibi kızın kalbine kurşun

  • Ana Sayfa
  • Melek gibi kızın kalbine kurşun
Melek gibi kızın kalbine kurşun
Dünyalar güzeli kızıyla birlikte yaşıyordu. Eşinde 1.5 ay önce boşanmıştı. Bir sabah amcasının oğluna mesaj çekti..Abone ol

İrem, henüz 3 yaşındaydı. Dün sabah yatağında melekler gibi uyurken, cinnet getiren babasının kalbine sıktığı bir kurşunla yaşama veda etti. Cani baba, daha sonra kendi canına kıydı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bunalıma girdiği bildirilen bir baba, 3 yaşın alaska seo daki dünyalar güzeli kızını uykusunda kalbine kurşun sıkarak öldürdü. Ardından da silahı kendi kafasına doğrultarak intihar etti.

1.5 AY ÖNCE BOŞANDI

Edinilen bilgiye göre, korkunç olay şöyle gelişti. Adapazarı'nda motosikletli servis işlerinde çalışan 30 yaşındaki Kamil Karıncalı, 1.5 ay önce, 4 yıllık eşi Fatma ile 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle boşandı. Mahkeme, tarafların anlaşmasıyla çiftin 3 yaşındaki çocukları İrem Hatice'nin velayetini babası Kamil Karıncalı'ya verdi. Anneye ise mahkeme kararıyla haftada bir gün çocuğunu görebilme imkanı verdi.

TELEFONLA HABER VERDİ

Kamil Karıncalı bu karardan sonra Hacıoğlu Mahallesi'ndeki evinde 3 yaşındaki kızı Hatice İrem Karıncalı ile birlikte yaşamaya başladı. Yakın çevresinin ifadesine göre eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren genç koca, dün sabah erken saatlerde amcasının oğlu Hüseyin Karıncalı'ya cep telefonu ile intihar edeceğini ifade ettiği bir mesaj yazdı. Eve gelen aile üyeleri, kapıyı açamayınca camı kırıp içeri girdiğinde Kamil Karıncalı ve minik Hatice İrem'in cansız bedeniyle karşılaştı. Büyük şok ve üzüntü yaşayan aile üyeleri, durumu hemen polise bildirdi.



Kategori : GÜNCEL