Akmanı görevden alacak mı?

Akmanı görevden alacak mı?
Arınç zaten günlerdi onu istifaya davet ediyor. Dün de mal varlığına el konunca bu konudaki çağrısını bir kez daha yineledi. Abone ol

RTÜK Başkanı Zahit Akman'ın mal varlığına Deniz Feneri E.V. soruşturması nedeniyle tedbir konuldu. Akman bu konuda henüz bir açıklama yapmadı ancak Bakan Bül yerel seo ent Arınç daha önce yaptığı çağrıyı yineledi: "Akman'ı görevden almam mümkün değil. Akman kendisine yakışanı bir an önce yapmalı." diyerek onu istifa davet etti.Arınç Deniz Feneri E.V. ile Ak Parti'nin bağdaştırılamayacağını da söyledi.

Deniz Feneri e.v davasıyla bağlantılı soruşturmayla ilgili 18 kişinin mal varlığına ihtiyati tedbir kararı konulduğu anımsatılarak, ''RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın istifasının gerekip gerekmediğinin'' sorulması üzerine Arınç, bu konuda bugüne kadar çok şey söylendiğini ifade ederek, '' Deniz Feneri olayıyla,e Deniz Feneri bağlantısı iddia edilen Zahid Akman ismiyle ilgili bugüne kadar çok şey söyledim. Bunlara ilave edilecek bir konu yok. Ben şu açıdan meseleye bakıyorum. Bu olaylarla ilgili olarak ne Adalet ve Kalkınma Partisi ne de onun mensuplarını izan eden hiçbir olay ve gelişme yok'' dedi.

YARGI KARARINI BEKLİYORUZ



Kategori : POLİTİKA