Kölne pahalı geldi Fenere istiyor

  • Ana Sayfa
  • Kölne pahalı geldi Fenere istiyor
Kölne pahalı geldi Fenere istiyor
Yöneticilerle transfer konusunda görüşen yeni teknik direktör Christoph Daum o yıldızı istiyor!Abone olYöneticilerle transfer konusunda görüşen yeni teknik direktör Christoph Daum'un Milan'ın orta alandaki yıldızı Clarence Seedorf'u istediği iddia edildi.

Gazete Habertürk'e göre; 33 yaşındaki futbolcunun Carlo Ancelotti ile birlikte Chelsea'ye gideceği haberleri İngiliz basınının manşetlerini süslerken, Hollanda gazeteleri de Fenerbahçe'nin 'Pi google ads service tbull' lakaplı oyuncu için devreye girdiğini yazdı. 3 ayrı takımda Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan Seedorf, orta alanda hem defansif hem ofansif katkısıyla dikkat çekiyor.

AŞKI DEPREŞTİ

Daum, Atletico Madrid'ten Maxi Rodriguez'i Köln'e almayı çok istemiş, ama başramamıştı. Alman Hoca yıldız oyuncuyu şimdi Fener'e getirmek istiyor.

Aragones ile yolların resmen ayrılmaması nedeniyle Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirildiği bir türlü açıklanmayan Daum, yabancı futbolcu arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcının şu sıralar Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Maxi Rodrigues'i, Fenerbahçe'ye getirmek için çaba sarfettiği öğrenildi. Almanya'nın Kölner Express Gazetesi, Daum'un daha önce bu takıma almayı düşündüğü Nihat Kahveci'nin yanı sıra Atletico Madridli oyuncu Rodriguez ve Flamengolu Ibson'u Fenerbahçe için düşünebileceğini yazdı. Gazatede, "Nihat neredeyse FC Kölnlü olacaktı" başlığıyla verilen haberde, Nihat'ın Daum ile buluştuğu ve kendisiyle bir görüşme yaptığı belirtildi.

KÖLN'E PAHALI GELDİ

Kölner Express'in haberindeki iddialara göre, teknik direktör Christoph Daum'un daha önce Rodriguez ve Ibson ile kendilerini Köln'e transfer etmek amacı ile bir yemekte biraraya geldiği, ancak bu oyuncuların bonservis bedellerinin FC Köln kulübü için biraz fazla olduğu kaydedildi.



Kategori : SPOR