Garipoğlunun adresi belli mi oldu?

  • Ana Sayfa
  • Garipoğlunun adresi belli mi oldu?
Garipoğlunun adresi belli mi oldu?
Cinayetin üzerinden aylar geçti ama en büyük zanlı Cem G. hala bulunamıyor. Mavi bültende ise Cem G.'nin nerede olduğu ve adresi yazıyor. Abone ol

Etiler’de bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut’un katil şüphelisi Cem Garipoğlu’nun annesi, kardeşi ve ağabeyi mavi bülte indiana seo ne göre Rusya’da. Bültende adresleri bile yazılı.

Mavi bülten, bir uluslararası suçlunun bulunduğu yeri belirlemek amacıyla hazırlanıyor.

Türk İnterpol Daire Başkanlığı, lise öğrencisi Münevver Karabulut’u öldürüp başını testere ile kestiği iddiasıyla tüm dünyada kırmızı bülten ile aranan Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, kardeşi Sakine ve Moskova’da yaşayan ağabeyi Levent için mavi bülten çıkardı.

Anne ve kardeşlerin schengen vizelerinin bulunduğu bu nedenle Cem Garipoğlu’nun yanına gitmiş olma ihtimaline karşılık hazırlanan mavi bülten, İnterpol’e üye tüm ülkelere gönderildi.

Rus İnterpolu’nden gelen cevapta Tülay Makbule Garipoğlu ile iki çocuğunun halen Rusya’da bulundukları bildirildi. Cevap yazısında, Tülay Makbule Garipoğlu ve iki çocuğunun oturdukları evlerin adresleri de yer aldı.



Kategori : GÜNCEL