Putin öyle bir imza attırdı ki

  • Ana Sayfa
  • Putin öyle bir imza attırdı ki
Putin öyle bir imza attırdı ki
Putin ağzına geleni saydı iş adamına. Cebinden bir kalem ve bir kağıt çıkardı. Yaşananlar şaka gibi geldi ama gerçekti.Abone ol

İşçilerine maaş ödemeyen, aralarında ülkenin en zengin isminin de bulunduğu işadamlarını çevresine toplayan Putin, cebinden çıkardığı anlaşma metnini zorla imzalattı.

Rusya'da Başbakan Vladimir Putin, ekonomik krizle mücadel lowa seo e için teşvik programı yerine daha etkili bir yöntem tercih etti.

Putin, dün St. Petersburg yakınlarındaki 22 bin nüfuslu Pikalova kasabasına gitti, krizi gerekçe gösterip işçilerine maaş ödemeyen fabrika patronlarını hizaya çekti. Putin, patronlara "Ya paralarını ödersiniz ya da fabrikalarınızı millileştiririm" dedi.

Ruslar, Başbakan Putin'i televizyonlarda dün oldukça sinirli bir halde gördüler. Birçok işadamıyla aynı masaya spor kıyafetle oturan Putin, "Sizin bencilliğiniz ve cimriliğiniz beni buralara kadar getirdi" diyerek çevresindekileri azarladı.

Putin, cebinden bütün şartları devlet tarafından belirlenmiş bir anlaşma metni çıkardı ve Rusya'nın en büyük işadamına eliyle gel işareti yaptı; kağıtla birlikte kalemini de işadamının önüne atarak "İmzala" dedi. İşadamı imzayı attı ve sorun çözüldü.

Pikalova ve çevresindeki fabrikalarda çalışan binlerce işçi, aylardır maaş alamıyordu. İşçiler, şehirlerarası yolu kapatarak eylem yapmış ve sorunu bizzat Putin'in gelerek çözmesini istemişti.

Putin sert baktı işadamı böyle imzaladı

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL