Trabzonsporda Aybaba istifaları

Trabzonsporda Aybaba istifaları
Samet Aybaba Trabzon'u sarsmaya devam ediyor. Yönetim kurulundan iki isim daha istifasını sundu.Abone ol

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka istifa etti. Saka, istifasını Başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna sunduğunu açıkladı.

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayr washington seo ettin Hacısalihoğlu'nun İstanbul'da teknik direktör Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına varması ve daha sonra bu karardan vazgeçip Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının yankıları sürüyor. Bu görüşmelerin kendi bilgileri dışında geliştiğini söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu görevlerinden istifa etti.

İstifasını yönetim kuruluna sunduğunu açıklayan Saka, "Samet Aybaba'nın transfer ediliş şekli yanlıştı. Bundan hiç birimizin haberi olmadı. İstifamı önce yönetim kuruluna ardından da Başkan Sadri Şener'e sundum. Biz Trabzonsporluyuz. Zaten kongre kararı almıştılar. Önlerini açmak için böyle bir karar verdik. Yeni oluşabilecek yönetimlerde görev alabilirim" dedi. Celil Hekimoğlu ise istifasının gerekçesini yazılı bir açıklama ile duyuracağını söyledi. Yönetim kurulunda istifaların devam edebileceği de öğrenildi.



Kategori : SPOR