Tuncay Şanlı Liverpoola mı gidiyor?

  • Ana Sayfa
  • Tuncay Şanlı Liverpoola mı gidiyor?
Tuncay Şanlı Liverpoola mı gidiyor?
İngiltere'de transfer borsasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan milli oyuncumuzu, Fulham ve Arsenal'den sonra 'Kızıllar' da istiyor... Abone ol

Middlesbrough'nun Premier Lig'e veda etmesinin ardından takımdan ayrılabileceği açıklanan milli yıldız Tuncay Şanlı'nın talipleri her geçen gün artıyor.

Fulham ve Arsenal'den sonra Ada Silis kumu 'nın köklü takımlarından Liverpool'un da milli yıldız için devreye girdiği bildirildi.

İngiltere'de yayın yapan Mirror Gazetesi, Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez'in, Tuncay'ın Premier Lig'in son haftalarındaki performansına hayran kaldığı aktarıldı.

Benitez'in takıma, bir golcüden daha ziyade, 'El Nino' lakaplı İspanyol yıldız Fernando Torres'in yanına bir hücum oyuncusu ya da yedek kulübesinde skoru değiştirebilecek bir oyuncu aradığı ve bunun da Tuncay olabileceği belirtildi.

Bu arada gazetede çıkan haberde Şanlı'nın Liverpool'a transferiyle ilgili sorulan sorulara, 'Evet bu konuyla ilgili olarak bir şeyler duydum ancak bana gelmiş resmi bir şey yok. Tabii ki, büyük bir kulüpte oynamak isterim' sözleriyle yanıt verdiği ifade edildi.

Tuncay, Middlesbrough formasıyla bu sezon 7 gole imza atarken, 3 kez de asist yaptı. Milli oyuncu attığı gollerin yanı sıra sezon boyunca gösterdiği performans ve hırslı futboluyla taraftarlar tarafından 'Yılın Futbolcusu' ödülüne layık görüldü.



Kategori : SPOR