Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz deyip...

  • Ana Sayfa
  • Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz deyip...
Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz deyip...
Adnan Polat'la Juande Ramos masaya oturdu... Ramos, 'Transfer bütçeniz ne kadar' diye sordu. 5-10 milyon euro cevabını alınca toplantıyı terk ettiAbone ol

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen teknik adam transferinde şok edici bir haber de Real Madrid'in eski teknik direktörü Juande Ramos'tan geldi.

Önceki gün Başkan Adnan Polat'la, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Ramos'la transfer görüşmesi yapmak için İspanya'ya gitti. İspanyol teknik adamın menajeri Gines Carvajal'ın da hazır bulunduğu toplantıda A virginia seo dnan Polat ve Haldun Üstünel, Galatasaray'ın önümüzdeki sezonla ilgili plan, projelerini anlatırken Juande Ramos da transfer bütçesinin ne kadar olduğunu sordu.

İkiliden '5-10 milyon euro' cevabını alan ünlü teknik direktör kendisiyle dalga geçildiğini düşünüp 'Şaka mı yapıyorsunuz' diye sert bir çıkışla toplantı masasını terk etti.

Ramos'un bu hareketine şaşıran Adnan Polat ve Haldun Üstünel bir teknik adam transferinden daha elleri boş bir şekilde ayrıldılar. Bu gelişmelerden sonra Başkan Adnan Polat'ın, son çare olarak gönülsüz olmasına rağmen yerli bir hocayla anlaşmanın yollarını arayacağı belirtildi. Bügün İstanbul'a dönecek olan ikilinin listedeki isimler arasında Trabzonspor'dan sezon sonuna doğru ayrılan Ersun Yanal ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

Oliveira iddiası
İspanya'nın Diario de Sevilla gazetesi, Galatasaray'ın, 2. lige düşen Real Betis'in Brezilyalı futbolcusu Ricardo Oliveira ile ilgilendiğini yazdı. Haberde, Oliveira'ya geçmişte Villarreal ve Panathinaikos takımlarının teklif getirdiği, şimdi ise buna Galatasaray'ın eklendiği belirtildi.

Real Betis'in geçen sezon 2. lige düşen Real Zaragoza'dan 9 milyon Avro'ya transfer ettiği Oliveira için Galatasaray'ın 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edilirken, bu miktarın Sambacı için yeterli olmayacağı vurgulandı. Real Betis'in 2. lige düşmesiyle Oliveira için kapıyı ilk çalanın Galatasaray olduğu, ancak İspanyol kulübünün şimdilik bu futbolcuyla ilgili bir karar almadığı ifade edildi. Oliveira, geçtiğimiz sezon 6 gol attı.



Kategori : SPOR