Albay Hakanın dalağına daldı

Albay Hakanın dalağına daldı
Ahmet Hakan, Sevilay Yükselir'in yakın markajında.. Dalak ve askerlik tartışmasına GATA albayı da katıldı.Abone ol

Sabah yazarı Sevilay Yükselir Ahmet Hakan'a taktı bir kere. Ahmet Hakan askerlikten kaçmak için oyun mu çevirdi? İşte bu kritik sorunun cevabını arayan Yükselir, diyor.

Yükselir, dönemin GATA'da görevli Tabip albayını konuşturdu. Ortaya çıkan sonuç Ahmet Hakan'ı yin seo usa e şüpheli sanık sandalyesine oturtacak gibi.. Bakalım Ahmet Hakan'ın bu iddialara cevabı nasıl olacak? Sözü uzatmıyor Yükselir'in dinlediği ve ismini açıklamadığı Albay X'in sözlerine kulak veriyoruz:

ARALIK AYI BAŞINDAKİ AMELİYAT

(...)"28 Şubat dönemiydi. İslami kesimin sesi soluğu olan Kanal 7'nin ekran yüzü Ahmet Hakan'ın askerlik dönemi çoktan gelmiş ve hatta geçmişti bile. Bu ülkede 35'ine dayamış bir lise mezununun daha fazla askerlikten kaçma şansı yoktur. O nedenle Ahmet Hakan'ın askerliğe alınması an meselesiydi. İşte tam o süreçte, ne hikmetse, 1997 Aralık başlarında Ahmet Hakan, Fatih'teki Sultan Hastanesi'nde geçirdiği bir ameliyat sonucu Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden, "Askerliğe elverişli değildir" raporu almayı başarmıştı. Halk dilinde, mide çıkışında morfolojik deformasyon anlamına gelen "Finney Piloropilastisi" nedeniyle alınan bu çürük raporu, Genelkurmay yetkililerini harekete geçirdi ve derhal itiraz edildi. Çünkü böyle bir rapor, askeri sağlık yönetmeliğine göre aslında çürük raporu almaya yeterliydi ama bu raporun askere gitmemek için köşe bucak kaçan Ahmet Hakan'a verilmesi Genelkurmay nezdinde şüpheli bir vakaydı.



Kategori : MEDYA