Romantik bir seks için öneriler!

  • Ana Sayfa
  • Romantik bir seks için öneriler!
Romantik bir seks için öneriler!
Ateşli bir seks hayatı zaman zaman sert olabilir. Ancak vereceğimiz ipuçları ile dokunuşlarınızı daha romantik bir hale getirebilirsiniz. Abone olYatakta zevk alan iki yabancı olmaktansa tek bir beden haline dönüşebilirsiniz. Böylece duygusal anlamda tamamlandığınızı hissedebilirsiniz. İşte aranızdaki romatizmi doruk noktasına çıkarmanın pratik yolları...

Ateşli bir seks umre turu hayatı zaman zaman sert olabilir. Ancak vereceğimiz ipuçları ile dokunuşlarınızı daha romantik bir hale getirebilirsiniz. Korkmayın, yatağınızın üzerini gül yaprakları ile kaplamanızı söylemeyeceğiz!

Sizi ses geçirmez duvarlara veya yıpranmaz yatak yaylarına sahip olmaya özendiren vahşi bir seks hayatı kulağa iyi gelebilir. Ancak, bazen sevgilinizle aranızdaki duygusal ve ruhsal bağı hissetmek istersiniz. Bu yakınlık çok önemli olmasına rağmen, ne yazık ki çoğu çiftin hayatında bulunmaz.

Fearless Sex (Korkusuz Seks) isimli kitabın yazarı ve seks terapisti Joy Davidson, insanların orgazm olmak için kendilerini işin fiziksel mekaniklerine kaptırıp bir süre sonra partnerleriyle aralarındaki duygusal bağı kopardıklarını belirtiyor. Bu da aslında uzun vadede ilişkinin yıpranmasına neden olabiliyor.

Davidson, seksin her aşamasında birbirinizle ilgilenmenin önemini ve bu şekilde yatakta iki yabancı olmaktansa tek bir beden haline dönüşecebileceğinizi belirtiyor. Böylece duygusal anlamda tamamlandığınızı hissedebilirsiniz. İşte aranızdaki romatizmi doruk noktasına çıkarmanın pratik yolları...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL