Yusuf Şimşek: Trabzonspor beni alamadı

  • Ana Sayfa
  • Yusuf Şimşek: Trabzonspor beni alamadı
Yusuf Şimşek: Trabzonspor beni alamadı
Beşiktaş’ta oynadığı futbol ve attığı gollerle kazanılan iki kupada büyük emeği olan Yusuf Şimşek, çok çarpıcı açıklamalar yaptı...Abone ol

Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan milli futbolcu, Beşiktaş’a transferinden, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in “Yusuf doğuştan Beşiktaşlı olduğu için almadık” açıklamasına, futbolu nerde bırakacağından Galatasaray’a attığı gole kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

“ELEŞTİRELERE CEVABI SAHADA VERDİM”
Beşiktaş’ta çok kısa bir süre futbol oynamasına rağmen büyük mutluluklar yaşadığını belirten Yusf Şimşek, Beşiktaş’a transferinde “Faydalı olmaz” eleştirilerine cevabını sahada verdiğini söyledi. “Benim için unutulmaz bir sezon oldu. Beşiktaş’a geleli beş ay oldu ama çok büyük iki mutluluk yaşadım iki kupa kazandık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Konuşarak değil çalışarak, iyi futbol oynarak eleştirilere en iyi cevabı sahada verdiğimi düşünüyorum. En doğrusuda buydu çıkıp hakkımdaki eleştirileri b oklahoma seo asın yoluyla yanıtlayabilirdim ama futbolla vermek en güzeli oldu.”

“TRABZONSPOR BENİ ALAMADI”
Devre arasında Trabzonspor’a transfer olması beklenirken, son anda Beşiktaş’a giden milli futbolcu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kendisi hakkında “Yusuf doğuştan Beşiktaşlı olduğu için almadık” açıklamasına cevap verdi:

Yusuf Şimşek, “Sadri Şener’in bu açıklamasına kesinlikle katılmıyorum çünkü işin aslı Sadri Şener’in dediği gibi “almadık” değil. Alamadılar bence. Almadıklarına inanmıyorum. O zaman Bursaspor ile Trabzonspor para konusunda anlaşamadılar. Trabzonspor’un 1.5 ayda yapamadığını Beşiktaş bir günde yaptı ve beni takıma kattı” dedi.

“DENİZLİ İNŞALLAH BIRAKMAZ”
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin takımda kalacağına inandığını söyleyen başarılı futbolcu, “Mustafa hocanın başka bir takıma gideceğini düşünmüyorum. Şampiyon yaptığı takımın başında olacaktır. Bırakacağını hiç aklımdan geçirmedim, inşallah Beşiktaş’ı bırakmaz” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ’IN YAPAMADIĞINI YAPACAĞIZ”
Beşiktaş’ın Şampiyon Ligi’nde mücadele edeceğini hatırlatan, Yusf Şimşek, hedeflerini şu sözlerle anlattı: “Beşiktaş Türkiye’de iki kupayı aldı. İlk hedefimiz 2 Ağustos’ta Süper Kupa’yı da kazanmak. Türkiye’de bu sezon alınmadık kupa bırakmayacağız. Şimdi önümüzde bu başarıyı daha da yukarıya çekmek için büyük ve zorlu bir süreç var. Bunun ilk ayağı Şampiyonlar Ligi olacak. Hedefimiz Şampiyonlar liginde Beşiktaş’ın bu güne kadar Şampiyonlar Ligi’nde yapamadığını yapmak olacak.”

“AYRILIRSAM DENİZLİSPOR’A GİDERİM”
Futbolu Beşkiktaşy’ta bırakmak istediğini ifade eden Yusuf Şimşek, peşin hükümlü olmamak gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu: “Beşiktaş’ta futbolu bırakmak isterim ama bakarsınız takımın başına yeni bir hoca gelir ve beni istemez. Futbolun doğasında olan bu gerçeği değiştiremeyiz ama eğer Beşiktaş’ta ayrılırsam Denizlispor’a giderim.”

“ESKİŞEHİR VE GALATASARAY MAÇLARI UNUTULMAZDI”
Eskişehirspor maçında Holosko’ya attırdığı ve Galatasaray maçında kendi attığı golün kendisi için unutulmaz arasına girdiğini söyleyen deneyimli futbolcu, “Bu iki maçta attığımız gollerin önemi benim için çok büyük. Beşiktaş beni alırkan çok büyük beklentileri vardı. Buradan beni takıma kazandıran Beşiktaş Yönetimine, Mustafa Denizli ve ekibine teşekkür ediyorum. Büyük bir fedekarlık göstererek, zorluklara ve bir çok insanın karşı gelmesine rağmen beni transfer ettiler. Bende çalışarak ve iyi futbol oynayarak bunun karşılığını verdiğimi düşünüyorum. Eskişehirspor maçında Holosko’ya attırdığım gol hem de Galatasaray’a attığım gol benim için unutulmazlar arasına girdi” şeklinde konuştu.

GALİP GELMEK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ
Yusuf Şimşek, Milli Takım’ın Cuma günü Fransa ile oynayacağı hazırlık maçına da değinerek, “Azerbaycan karşısında zaman zaman zorlanmamıza rağmen galip gelmesini bildik. Fransa maçında bize yakışyan şekilde oynayıp güzel bir futbol izlettirmek isitoyuz. Türk Milli Takımı kiminle oynarsa oynasın galip gelmek için sahaya çıkar.”



Kategori : SPOR