Sami Yende yıldızlar geçidi

Sami Yende yıldızlar geçidi
Ali Sami Yen'de yıldızlar şov yaptı. Formula 1 yarışçıları ile eski ünlü futbolcular kıran kırana maç yaptı.Abone ol

Formula 1 yıldızları ile eski futbolcular, sahne ve gösteri dünyasının ünlüleri, Ali Sami Yen Stadı'nda çocuklara yardım maçında karşılaştı. Mücadele 6-6 sona erdi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) öncülüğünde, Nazionale Piloti işbirliğiyle düzenlenen "Formula Futbol Şöleni" Ali Sami Yen Stadı'nda yapıldı.

Fernando Alonso, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, İtalyan Jarno Trulli ve
Sebastian Vettel'in de aralarında bulunduğu F1 ve GP2 pilotları, Mehmet Özdilek, Rıdvan Dilmen, Ali Gültiken, Bülen miami seo t Uygun, Tanju Çolak gibi eski futbolcular ile sahne ve gösteri dünyasından ünlülerin da yer aldığı takımla karşılaştı.

F1 takımı ile All Stars takımları arasındaki karşılaşma 6-6 eşitlikle
sonuçlandı.

All Stars takımının golleri Mehmet Özdilek, Tanju Çolak (2), Bülent Uygun, Ali Gültiken, Rıdvan Dilmen'den gelirken, F1 takımının gollerini Tugay Kerimoğlu, Felippe Massa, Giancarlo Fisicalla ve Maro Engel (3) kaydetti.

All Stars Mehmet Özdilek ve Tanju Çolak'ın golleriyle ilk 15 dakikada iki farkı yakaladı. F1 takımında oynayan Tugay Kerimoğlu farkı bire indirdi.

All Stars takımı 33. dakikada Bülent Uygun, 39. dakikada da Rıdvan Dilmen ile skoru 4-1 yaptı ve ilk yarı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan All Stars Tanju Çolak ve Ali Gültiken'in
golleriyle skoru 51. dakikada 6-1'e getirdi.

Massa'nın mükemmel golünden sonra Fisicalla skoru 6-3'e getirdi. Eski yıldız oyuncularını kenara alan All Stars üst üste goller yerken, Maro Engel 75, 82 ve 85. dakikalarda attığı gollerle skoru 6-6 yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda oynanan karşılaşmalarda All Stars takımlarına karşı üstünlük kuran F1 takımı, bu kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Seyirciler ilgi göstermedi

Formula 1 ve All Stars takımlarını karşı karşıya getiren gösteri maçından elde edilen gelir UNESCO, UNICEF, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacak.

Formula Futbol Şöleni'ne sporseverler ilgi göstermedi. Ali Sami Yen Stadı
tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, karşılaşmayı yaklaşık 2 bin kişi
izledi.

Seyirciler, maç öncesinde, geçtiğimiz günlerde futbola veda eden Tugay
Kerimoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu. Maç sonrasında saha içine dolan
seyirciler, futbol, F1 ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinden imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Karşılaşma sonrası takımlara, günün anısına birer kupa verildi.



Kategori : SPOR