Yoksa UFOlar istilaya mı hazırlanıyor?

  • Ana Sayfa
  • Yoksa UFOlar istilaya mı hazırlanıyor?
Yoksa UFOlar istilaya mı hazırlanıyor?
Gökyüzüne bakanlar donup kaldı. Hükümet askeri uçak dedi, asker ise ufo bunlar iddiasında. İşte şoke eden fotoğrafAbone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

İngiltere ve Hollanda'da görülen 100'den fazla ışık kümesinin, düzenli ve senkronik hareketleri ile yaydıkları ışık, askeri bir birlikten çok UFO'ların istilası olarak adlandırılıyor.

Son bir kaç gündür görülen bu ışık huzmeleri, en son dün gece İngiltere'de Merseyside ve Lincoln bölgelerinde belirdi. Bir kaç gün önce de Cambridgeshire'da görüntülenen bu ışıklar için, görgü tanıkları yemin ederek neredeyse bir ev kadar büyük olduklarını söylüy gezi videosu orlar.

Ülkenin savunma yetkilileri UFO günlüklerini yeniden açtılar ve UFO tutkunları da her an karşılarına bir tane çıkabilir diye fotoğraf makinalarını ellerinden düşürmeden dolaşıyorlar.

54 yaşındaki mühendis Paul Slight da bu meraklılardan biri. Dün gece çekilen son görüntüler Slight'a ait. Bisikletiyle eve dönerken denk geldiğini söylediği bu ilginç objeleri o da fotoğraflamış. "bu tuhaf nesnelerden sayabildiğim kadarıyla 26 tane vardı ve oyun oynar gibi birbirlerinin peşi sıra giderek sonra iç içe geçer gibi dönüyorlardı" diyor mühendis Slight.

SAVUNMA BAKANLIĞI ASKERİ OPERASYON DİYOR

Kraliyet Hava Kuvvetleri'nden bir yetkili, hafta sonundan beri görünebilen bu ışıkların kendi uçak ve jetleriyle hiç bir ilgisi olmadığını söyledi. Ancak Savunma Bakanlığı buna karşılık bir açıklama yaparak, Merseyside'daki ışıkların Liverpoll'daki özel kraliyet birlikleriyle bir alakası olduğunu düşündüklerini ve bunu araştırdıklarını belirtti.

Adı verilmeyen eski bir asker ise, bu ışıkların büyük ihtimalle, radar sistemini test etmek için savaş uçaklarından atılan bazı füzelerden kaynaklandığını söyledi.

ASKER İSE UFO OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

37 yaşında bir asker olan Scott Boswell ise, Hinchingbrooke'daki evindeyken bu ışıklardan yaklaşık 100 tane gördüğünü, ışık kümesini yaklaşık 3 km kadar takip edebildiğini ve bunların savaş jeti olmadığından kesinlikle emin olduğunu söyledi.

Bir çok farklı kasabada, bir çok görgü tanığı var ve hafta sonundan beri gök yüzünde gezinip duran bu ışık kümelerinin ne olduğunu anlamaya çalılşıyorlar. Savunma Bakanlığı'nın açıklamaları ise bunların UFO değil, askeri birlikler olduğu yönünde. Ancak net bir açıklama yok.

İNGİLTERE'Yİ ÇALKALAYAN GÖRÜNTÜLER HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]




Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ