Kızımı döve döve öldürmüş

  • Ana Sayfa
  • Kızımı döve döve öldürmüş
Kızımı döve döve öldürmüş
Yeğenlerine inanılmaz derecede düşkündü. Ama onlara da acımadı. Ailenin gelini olan Ela Gül Yüksel'in annesi ise neler anlattı bakın. Abone ol

İNTERNETHABER

Adana'da evin oğlu tarafından korkunç bir katliama kurban giden 8 kişilik aile son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı. Cenazelerin adli tıp kurumundan alınması sırasında yakınları fenalık geçirdi.

Ailenin gelini olan Ela Gül Yüksel'in annesi ise kızının dövülerek acıma google ads service sız bir şekilde öldürüldüğünü öne sürdü.


Fotoğraftakiler: (Soldan sağa): Baba İbrahim Yüksel (64), Gül Yüksel, Ali Yüksel, ÖSS'ye hazırlanan 19 yaşındaki Arif Kopar...



Aile içi vahşetin kurbanları ağıtlar arasında toprağa verildi. Cesetlerde yapılan otopside bir kişinin boğularak, diğer 7 kişinin ise başından, ensesinden ve ağızlarından tabancayla ateş edilerek öldürüldükleri anlaşıldı.

-KIZIMIN ANLI İÇERİ GÖÇMÜŞ...
ONU DÖVE DÖVE ÖLDÜRMÜŞ... (2. sayfada)
-Açın da yüzünü son kez göreyim (3. sayfada)
-Yeğenlerine çok düşkünmüş (4. sayfada)
-KATİL ZANLISININ YAZDIĞI
O İKİ MEKTUPTA NE VAR? (5. sayfada)

[PAGE]



KIZIMI DÖVE DÖVE ÖLDÜRMÜŞ

Aile katliamında kızı Gül Ela Yüksel'i (ailenin gelini) kaybeden annesi Hatice Ulusal, fenalık geçirdi. Kızının duvağını elinden düşürmeyen anne ağıtlar yaktı.

Defin sırasında Ela Gül Yüksel’in annesi 5 çocuk sahibi Hatice Uysal, “Bize hep silahla vurarak öldürdü dediler. Ama, kızımın alnı içine çökmüş. Döve döve öldürmüş. Kırılmadık kemiklerini bırakmamış. Çocuklarımı boğmuş” diye bağırdı.

Tabuttaki duvağı ve tülbendi alıp, bağrına basan anne Hatice Uysal, “Kızım ölürken anne diye bağırmış. Yavrum sizlere nasıl kıydılar” diye ağıt yaktı.



AÇIN DA YÜZÜNÜ SON KEZ
GÖREYİM DEDİ YÜZÜNÜ AÇTIRDI

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL