Ne Kakaymış ama! Bir talipli daha

  • Ana Sayfa
  • Ne Kakaymış ama! Bir talipli daha
Ne Kakaymış ama! Bir talipli daha
Real Madrid'e imza atacak diye beklenirken şok bir iddia gündeme geldi. Kaka için bir kulüp devreye girdi transfer durduruldu. Abone ol

Kaka'nın Real Madrid'e imzası için geri sayım sürerken, İspanyal basınından şok bir iddia geldi, Chelsea'nin araya girerek transferi durduğu ö nebraska seo ne sürüldü.

Kaka'nın Milan'dan Real Madrid'e transfer olması için dün iki kulüp yöneticileri Madrid'de yaptıkları görüşmelerde anlaşsalar da Chelsea'nin araya girerek transferi durdurduğu ifade edildi. Chelsea'ye teknik direktör olarak giden eski Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Chelsea Kulübü Başkanı Abramovich'e, Kaka'yı istediğini söylediği ve bu futbolcuya İngiliz kulübünün de talip olduğu söyleniyor.

İspanyol basını, Kaka'nın bonservisi için her iki kulübün de 65 milyon Avro vermeye razı olduğu, ancak Chelsea'nin, Kaka'nın babası ve menajeri olan Bosco Leite'ye 10 milyon Avro teklif ettiğini ve bu yüzden transferin durdurulduğunu yazdı.

Kaka'nın 65 milyon Avro'ya transfer olması halinde, Zinedine Zidane'ın Juventus'tan Real Madrid'e gelmesinden sonra tarihteki en pahalı 2. transfer olacak.



Kategori : SPOR