Bu SMSe sakın kanmayın! Açmayın!

  • Ana Sayfa
  • Bu SMSe sakın kanmayın! Açmayın!
Bu SMSe sakın kanmayın! Açmayın!
Kontör dolandırıcıları hergün yeni bir numara buluyorlar. Şimdi de yeni bir mesajla şahısları kandırıp şantaj yapıyorlar. Abone ol

Teknolojinin vazgeçilmezleri arasında yer alan cep telefonları, dolandırıcıların da işine yarıyor. Bartın'da dolandırıcılar, cep telefonu kullanıcılarına "Para ödülü kazandınız" mesajı göndererek binlerce kontör gönderter sağlık seo ek dolandırıcılık yapıyor.

Bartın'da aynı gün içerisinde cep telefonu yöntemiyle iki dolandırıcılık olayı yaşandı. Dolandırıcılar, teknoloji harikası cep telefonlarının üzerinden yolunu bulmaya başladı. Değişik yöntemlerle kontur dolandırıcılığı yapan dolandırıcıların bu kez farklı bir yöntemi oldu.

PARA ÖDÜLÜ KAZANDINIZ NUMARASI

Esentepe Mahallesinde, N.S. ve D.K. adlı vatandaşların cep telefonuna "Para ödülü kazandınız" mesajı geldi. N.S. ve D.K. para ödülü kazandıklarına sevinerek mesaj gelen numarayı aradı. Karşılarına çıkan bir erkek şahıs N.S. ve D.K.'dan kimlik bilgilerini istedi. Daha sonra dolandırıcı N.S. ve D.K.'dan kontur göndermesini, göndermemeleri halinde kimlik bilgileri ile bankalardan kredi çekeceğini söyledi.

Paniğe kapılan N.S. ve D.K., Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek durumu anlattı. Şimdi polis, Bartın Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında "Para ödülü kazandınız" yoluyla dolandırıcılık yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için inceleme başlattı.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ