Tarantino ile olan aşkını sansürsüz anlattı

  • Ana Sayfa
  • Tarantino ile olan aşkını sansürsüz anlattı
Tarantino ile olan aşkını sansürsüz anlattı
Ünlü yönetmen Quentin Tarantino aşk yaşadığını söyleyen Didem Erol, "ilk buluşmada birlikte olduk, ateşli yanımız dorukta" dedi. Abone ol

2 yıldır yönetmen Quentin Tarantino aşk yaşadığını söyleyen Didem Erol: 1 sene ayrı kaldık. İlk buluşmada birlikte olduk. Ateşli yanımız her zaman doruktaydı

Habertürk ekranlarındaki 'Saba Tümer ile Bu Gece' programına katılan Didem Erol'den çarpıcı açıklamalar... Hollywood'un ünlü yönetmeni Quentin Tara idaho seo ntino ile birlikte olduğunu ve aralarındaki ilişkinin 'cinsel bir uyumdan' kaynaklandığını belirten Erol, ünlü yönetmenle yaşadığı aşkı 'sansürsüz' anlattı.

- BAZI ilişkiler hastalıklı bir hal alabiliyor. İyi seks bağlayıcıdır. Bu yüzden 1 sene ara verdikten sonra ilk buluşmamızda hemen yeniden birlikte olduk. O bir sene içinde aramızda çok seksi mesajlaşmalar oldu. Ateşli yanımız her zaman doruktaydı.

- BANA 'Sen çok güzel bir kadınsın, bende ne buluyorsun anlamıyorum' diyor.

- BENİM peşimden ne Tarantino'lar koşuyor. Şu an Los Angeles'te benimle birlikte olmak isteyen Tarantino'dan çok daha yakışıklı ve ünlü isimler var.

- SEVGİLİMİN kulağına Türkiye'de benim yalan söylediğim ile ilgili bu kadar polemik olduğu gitse ülkece rencide oluruz. 'Sizin insanınız bu kadar kompleksli mi ki bir Türk kızıyla birlikte olduğuma inanmıyorlar?' der.

- 'DAİSY' isimli bir köpeği var. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Köpek tam bir 'erkek ölçer'. Daisy'nin sevmediği erkekleri ben de bir süre sonra sevmemeye başlarım. Quentin ile köpeği arasında çok iyi bir iletişim var.

Ayaklarına bayılmış
BU yıl oynadığı 2 film ABD'de gösterime girecek olan Didem Erol, ünlü yönetmenle 2 yıl önce Cannes Film Festivali'nde tanışmış. Erol, Tarantino'nun ayak fetişti olduğunu ve kendisinin ayaklarına bayıldığını söylüyor.



Kategori : MAGAZİN