Tamer Karadağlı yeniden evleniyor

  • Ana Sayfa
  • Tamer Karadağlı yeniden evleniyor
Tamer Karadağlı yeniden evleniyor
Beş yıl süren evliliğini tek celsede bitiren Tamer Karadağlı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Üstelik aynı kişiyle. Abone ol

Beş yıl süren evliliklerini 2007’de tek celsede noktalayan Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, Cine5’teki “Yakın Takip” programında ikinci kez evliliğe yeşil ış new york seo ık yaktı.

Kızları Zeyno’nun doğumundan bir yıl sonra ayrılık kararı alan Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan, aradaki buzları eritti. Eski eşi ile TRT’nin “Ah Kalbim” dizisinde rol alan Arzu Balkan, “Biz ilişkimizi birilerine örnek olalım diye yaşamıyoruz. Zor günlerimiz oldu elbette, çok da yıprandık. Fakat köklü dostluğumuzun faydasını gördük. şimdi o dostluğun meyvelerini yiyoruz birlikte” dedi.

Güzel bir ilişkimiz var

Balkan, geçmişi unutmayı seçtiğini ise şu sözlerle ifade etti: “Çocuklar ne geçmişi ne de geleceği yaşıyor. Onlar bugünü yaşıyor ve mutlu oluyor. Biz de şu an bugünü yaşıyoruz ve mutluyuz.”

Diğer yandan Tamer Karadağlı da sözleriyle ikinci kez evliliğe yeşil ışık yaktı: “Çok güzel bir ilişki içindeyiz. Aynı dizide çalışıyor, ayrıca kızımızdan dolayı çok sık bir araya geliyoruz. Evlilik için plan yapmadık, hayat yolculuğunda bakalım neler olacak.”



Kategori : MAGAZİN