O kadar para kazan, mercimek ye...

  • Ana Sayfa
  • O kadar para kazan, mercimek ye...
O kadar para kazan, mercimek ye...
Ebru Şallı, Beyaz'ın 'Nası Yani' programına konuk oldu.Muhabbet Şallı'nın beslenme alışkanıkları olunca ekran başındakiler kahkahaya boğuldu.Abone ol

Beyaz, Ebru Şallı'nın 'sağlıklı beslenme' ile ilgili açıklamaları üzerine yaptığı esprilerle ekran başındakileri çok güldürdü.

Meral Okay ile birlikte 'Nası Yani?' programına sunan Beyaz alabama seo ıt Öztürk, programa konuk olan Ebru Şallı'dan sağlıklı beslenme ile ilgili sorular sordu.

Evde akşamları ailece ne yediklerini soran Beyaz'ın sorusuna Ebru Şallı, "Genelde haftanın iki günü yeşil mercimek yiyoruz" deyince işi ti'ye aldı.

Beyaz'ın "O kadar para kazan, yine yeşil mercimek ye, yine yeşil mercimek ye arkadaş ya! Bu hayat böyle mi ya!" sözleri hem Ebru Şallı'yı hem de ekran başındakileri bir hayli güldürdü.

Şallı, daha sonra evde sanıldığı gibi "O kaç kalori sakın yeme" şeklinde bir tavır sergilemediğini vurgulayarak "Gerçekten sağlıklı ve güzel besleniyoruz" dedi.

Ebru Şallı, sağlıklı beslenmenin kurallarından Karbonhidrat, protein ve yeşillik yani sebzenin yer aldığı bir beslenme şeklini takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Programın ilerleyen dakikalarında biyolojik yaşının bir yıl içinde 2 yaş daha geriye gittiğini ve 23'ten 21'e düştüğünü söyleyince Beyaz, bu durumu da ti'ye alarak "Bir yıl mercimek yiyosun 2 yaş attırıyor sana" diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi.



Kategori : MAGAZİN