İzdivaçta kaprisli aşk tavan yaptı

  • Ana Sayfa
  • İzdivaçta kaprisli aşk tavan yaptı
İzdivaçta kaprisli aşk tavan yaptı
Yeşilçam filmleri solda sıfır kalırdı. Ayrılık hasret ve mutlu son. İki gencin kaprisli aşkı İzdivaç'ta reyting sosuyla süslendi.Abone ol

İNTERNETHABER-Yeşilçam filmlerini aratmadı 'Esra Erol'la İzdivaç' programı. Dünkü bölümde ne ararsanız vardı. Dram, sevinç, gözyaşı, mutluluk, ayrılık, hasret, kavuşma, nefret ve aşk. bin davut .

1.5 ay önce İzdivaç programında tanışan ikili evlilik kapısından döndü. Yüzük bile takmışlardı. Hacer'in kaprislerini ve ailesiyle yaşadığı proplemleri gerekçe gösteren Ferdi, evlilikten son anda vazgeçmişti.

İşte bu ayrılık Hacer'e ağır geldi. Onu çok sevdiğini söyleyen Hacer, 'ağır abi' takılan Ferdi'nin yolunu özledi. Esra Erol dünkü programda ikiliyi yeniden buluşturdu.

Ferdi'yi bir türlü unutamayan Hacer yaptıklarına pişmandı. Delicesine seviyordu, kimilerine göre de 'onursuzluk' ve 'gurursuzluk' örneğiydi bu sevda.

Ferdi ağırdan aldı, Hacer üstüne gitti. Kapris sırası şimdi Ferdi'deydi. Yaklaşık 45 dakika canlı yayında tartıştılar. Ferdi 'nuh dedi peygamber' demedi.

Ancak Hacer'in gözyaşları yürekleri eritti. Taş kalpler bir anda çözülüverdi. 'Sert erkek' Ferdi dayanamadı ve Yeşilçam filimlerindeki gibi hikaye 'şimdilik' mutlu sonla bitti.

Yeşilçam filmlerini aratmayan görüntüler..

[PAGE]





Kategori : GÜNCEL