Tatlıses Tilbeye yine öfke kustu

  • Ana Sayfa
  • Tatlıses Tilbeye yine öfke kustu
Tatlıses Tilbeye yine öfke kustu
Canlı yayındaki rezaletini Tatlıses unutmamış! Yıldız Tilbe'yi canlı yayında eleştiren Tatlıses, bakın neler söyledi.Abone ol

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin canlı yayında kendisine yaptıklarını bir türlü unutamadı. Programa katılmak için kendisinden para istenmesini "ayıp" olarak nitelendiren Tatlıses, bunu sanatçı dayanışması olarak nitelendirdi.

İbrahim Tatlıses, içini döktü canlı yayında duygusal anlar yaşadı south dakota seo . Saba Tümer'e konuk olan Tatlıses, babasının ölüm haberini aldığı anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Babasının ölüm haberini, vatani görevini yaparken aldığını ve Şanlıurfa'ya gitmek için başçavuştan izin istediğini söyleyen Tatlıses, "İnanmadı hatta bu nedenden dolayı dayak bile yedim. Ancak gelen telgrafı görünce benden özür diledi. Benim gittiğimde ise çok geçti, cenazesine yetişemedim" dedi.

TATLISES RATİNGLERE ÇATTI

Rating tartışmalarına da değinen Tatlıses, AGB'nin cihazı yerleştirdiği ailelerin listesinin kendilerine ulaştığını bunu da telefonla test ettiklerini söyledi. Bu listeyi getirenlerin, kendilerinden yüklü miktarda para istediklerini ifade eden Tatlıses, "Bunu kabul etmedik ratinglerimiz de sürekli düştü" dedi.

Tatlıses, geçen yaz İbo Show programını çekerken reytinglerde 1., 2 .veya 3. sırada olduklarına, 4. sıraya dahi düşmediklerine atıfta bulunarak, "Ne zaman ki eylül-ekim ayında sezon başladı, benim reytinglerim başladı 9-10-11 hatta bir gün 19!.. Gündüz sokakta dolaşıyorum 'İbrahim Bey dün akşam izledik ne kadar çok güzeldi' diyorlar. Öbürü şöyleydi, böyleydi...Lan biz niye dokuzuncuyuz o zaman diyorum kendi kendime" diyerek tepki gösterdi.

TİLBE İÇİN NELER SÖYLEDİ?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN