Luis Aragones gazetecilerle tartıştı

  • Ana Sayfa
  • Luis Aragones gazetecilerle tartıştı
Luis Aragones gazetecilerle tartıştı
Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones sezonun sona ermesinin ardından bugün ülkesine döndü. Dönerken de gazetecilerle tartıştı.Abone ol

Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones sezonun sona ermesinin ardından bugün ülkesine döndü. Ülkesine dö new jersey seo nerken sinirli olduğu gözlenen Aragones, basın mensuplarıyla tartıştı ve görüntü alınmaması için tepki gösterdi.

Alınan başarısız sonuçların ardından İspanyol teknik adamın takımdaki geleceği tartışılırken, sarı lacivertli yönetim tecrübeli teknik adamla biraraya gelmişti. Bir yandan da basında Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Köln Teknik Direktörü Christoph Daum'la anlaştığı şeklinde haberler yer alıyor. Daum'un sarı lacivertli kulüple anlaştığı Köln başkanı da doğruladı.

Sarı lacivertli kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, öğleden sonra Atatürk Havalimanı'na gelen Luis Aragones Iberia Havayolları'na ait uçakla Madrid'e gitti.

Aragones'i ülkesine Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı uğurladı. İspanyol teknik adam havalimanında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi.



Kategori : SPOR