Bilica işi arap saçına döndü

  • Ana Sayfa
  • Bilica işi arap saçına döndü
Bilica işi arap saçına döndü
Bilica'nın Fenerbahçe'ye imzası an meselesi deniyordu. Ancak olmadı. Futbolcu tatil için Romanya'ya gitti.Abone ol

"Fenerbahçe işi bitirdi" derken, devreye Galatasaray girdi. Dün Sarı-Lacivertli ekibe imza atması beklenen Bilica zaman kazanmak için sevgilisini de yanına alarak Romanya'ya uçtu

Transfer sezonunun kentucky seo en gözde isimlerinden birisi olan Sivasspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, Fenerbahçe ile G.Saray'ı birbirine düşürdü... Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın son açıklamasından sonra herkes bu futbolcunun F.Bahçe'ye gitmesine kesin gözüyle bakmıştı. Hatta, Bilica'nın dün kulüp binasına gelip F.Bahçe'ye imza atacağı bile söylenmeşti. Ancak gelişmeler bu şekilde olmadı ve devreye giren G.Saray bir anda fiyatı yükseltti.

F.BAHÇE'DEN MİSİLLEME
Fenerbahçe ile 1 milyon 250 bin euro'ya el sıkışan Bilica'ya Galatasaray'ın daha yüksek bir ücret teklif ettiği ve düşünmek için zaman kazanmak isteyen Brezilyalı stoperin sevgilisi ile birlikte bırkaç gün tatil yapmak için Romanya'ya gittiği belirlendi. Son gelişmeler doğrultusunda hala teklifi daha düyük kalsa da Fenerbahçe'nin bu transferde bir adım önde olduğu belirtildi. Bu arada F.Bahçe'nin de G.Saray'ın anlaşma sağladığı Manisa'nın kalecisi Ufuk'a talip olarak misilleme yaptığı bildirildi.



Kategori : SPOR