Listenin başında Aurelio var

Listenin başında Aurelio var
İspanya'da 2. Lige düşen Real Betis takımından ayrılacak futbolcuların başında milli futbolcu Mehmet Aurelio gösteriliyor. Abone ol

İspanya'da 2. Lige düşen Real Betis takımından ayrılacak futbolcuların başında milli futbolcu Mehmet Aurelio gösteriliyor.

La Liga'nın son haftasında sahasında oynadığı maçta Valladolid ile 1-1 berabere kalarak 2. Lige düşen Real Betis'te tam bir şok yaşanıyor. Kulüp çevresine yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, bütçenin gelecek sezon yarıya inecek olması ve Dünya Kupası'nın oynanacak olmasından dolayı Real B delaware seo etis'in yaklaşık 10 futbolcusunu göndereceği ve bunların başında da Aurelio'nun olduğu söyleniyor.

Fenerbahçe'den bonservisi elinde olarak Real Betis'e gelmesinden dolayı takım içinde en fazla maaşı alan futbolcu Aurelio olurken, yeşil beyazlı kulübün gelecek sezon Türk futbolcuya aynı parayı ödeyemeyeceği savunuluyor. Ayrıca İspanya 2. Liginin uzun sürmesi ve gelecek sezon 2. Lig oynanırken 2010 Dünya Kupası'nın başlayacak olması da Real Betis için sorun olurken, 2010 Dünya Kupası'na gitme olasılıkları olan tüm futbolcuların serbest bırakılacağı belirtiliyor.

Real Betis sözleşmesi dolan oyuncuları Edu ve Rivera ile zaten sözleşme yenileyemezken, bunların dışında Aurelio, İliç, Odonkor, Sergio Garcia, Oliviera gibi isimler de ayrılmaları en muhtemel futbolcular olarak gösteriliyor. Sağ dizinden olduğu ameliyat sonrasında tedavisini Brezilya'da sürdüren Aurelio'nun normal şartlarda Real Betis ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Bu arada Real Betis ile ön sözleşme imzalayan Almeria'nın defans oyuncusu Bruno Saltor'un da, Betis'in 2. Lige düşmesinden dolayı ön sözleşmeyi iptal ettiği bildirildi.

İspanya'daki en karışık kulüplerden biri olan Real Betis'te tüm eleştiriler kulübün en büyük hissedarı olan başkan Manuel Ruiz de Lopera'ya yöneltiliyor. Real Betis'te neredeyse 3 yıldır yönetim kurulu toplantısı yapılmadığı ve Lopera'nın her şeyi kulüp binasına gitmeden evinden yönettiği ifade ediliyor. Kulüp hesaplarında yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle açılan bir davada hapisle yargılanan Lopera'nın Real Betis'i artık bırakması için taraftarlar ve Sevilla kenti yerel basını da büyük bir baskı yapıyor.




Kategori : SPOR