Bu çocuk öyle bir şey gördü ki!..

  • Ana Sayfa
  • Bu çocuk öyle bir şey gördü ki!..
Bu çocuk öyle bir şey gördü ki!..
Annesi gözlerinin önünde bir başka adamla sevişmeye kalktı. Babası da yine onun gözleri önünde annesini öldürdü. Abone ol

Adana'da 32 yaşındaki Murat Kutlu'nun, kendisiyle aynı yaştaki eşi Sevim Kutlu ve komşuları 45 yaşındaki Ayşe Aydemir'i öldürmesine tanık olan 8 yaşındaki oğulları M.'nin psikolog gözetiminde alınan ifadesi, cinayetin nedenini ortaya çı south dakota seo kardı.

34 yaşındaki Kadri Kaçan'ın da yaralandığı olayı anlatan küçük çocuk, "O adam annemin üstünü soymuştu üzerine oturmuştu... Sonra babam gelip onlara ateş etti" dedi.

Dün Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir bahçede 16 F 3673 plakalı minibüste 6 çocuk annesi Sevim Kutlu ve 5 çocuk annesi Ayşe Aydemir başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

Bursa'dan yakınını ziyaret için Adana'ya geldiğini belirten Kadri Kaçan da tabancayla yaralandı. Olay sonrası yakındaki tarlaya saklanıp, jandarma ekipleri gelince çıkan Kaçan, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KOCAYA CİNNET GEÇİRTEN SAHNE

Jandarma ekipleri, olay yerinde ağlarken buldukları Sevim- Murat Kutlu'nun oğlu M.'nin psikolog gözetiminde ifadesine başvurdu. Olay sonrası şoka girip, bir süre konuşamayan çocuk, cinayeti babasının işlediğini söyledi.
Babaannesi Fatma Kutlu'ya teslim edilen Mehmet Kutlu, eve gelip, olayı soran gazetecilere, "O adam (yaralanan Kadri Kaçan) bana 2 lira verdi. `Git, arabanın içinde otur' dedi. Annemin üstünü soymuştu ve üzerine oturmuştu..." dedi.



Kategori : GÜNCEL