Fenerbahçeden ciddi teklif var

Fenerbahçeden ciddi teklif var
Manisaspor'un başarılı file bekçisi Ufuk Ceylan'a Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de talip oldu.Abone ol

Bir Manisasporlu yönetici, Azerbaycan maçı için A milli takım kadrosunda bulunan Ufuk için Fenerbahçe'nin ciddi bir teklif yaptığını açıkladı.

Yönetici, "daha önce söylediğimiz gibi, bu konuda hem kulü avukat seo bümüzün hem de futbolcumızun çıkarlarını ön planda tutarak karar vereceğiz. Şu ana kadar netleşmiş bir şey yok. Teklifi yönetimde değerlendirip, gerekeni yapacağız"
dedi.

Manisaspor'da genel menajerliğe getirilen Sinan Engin, yarın resmen görevine başlayacak.

Tarık Almış tesislerinde kulüp başkanı Kenan Yaralı ve teknik direktör Levent Eriş ile bir görüşme yapacağı bildirilen Engin, transfer çalışmalarına hemen başlayacaklarını söyledi.

23-24 kişilik bir kadro oluşturmak amacında olduklarını söyleyen Engin, "elimizde iyi bir takım ve kaliteli oyuncular var. Manisaspor'un önemli bir vitrin olduğunu herkes gördü.

Bu takımda forma giyen oyuncular çok iyi yerlere geliyor. Teklif yapacağımız futbolcular açısından bu durumun önemli bir artı olacağını düşünüyorum" dedi.

Hafta içinde sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşmesi beklenen yönetimin, Cenk ve Muhammet Hanifi ile yolları ayıracağı öğrenildi.



Kategori : SPOR