Yıldırımı çıldırtan futbolcu kim?

  • Ana Sayfa
  • Yıldırımı çıldırtan futbolcu kim?
Yıldırımı çıldırtan futbolcu kim?
Transfer görüşmelerinden sonuç çıkmayınca Yıldırım'ın sabrı taştı. Son buluşmada film koptu.Abone ol

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, bire bir görüştüğü Uruguaylı yıldızın net konuşmaması üzerine küplere bindi. Lugano'ya kapıyı gösteren Yıldırım, "Bundan sonraki teklifimiz 1 milyon Euro. Kalmak iste face lift turkey prices rsen bu paraya oynarsın, yoksa kapı orada istediğin yere git" dedi...

Ekonomik krize rağmen fedakarlıklar yaparak Lugano'ya büyük rakamlar teklif eden Başkan Yıldırım, yıldız oyuncunun görüşmede gitme ya da kalma konusunda net konuşmaması üzerine kapıyı gösterdi.

LAZİO’YA İMZA ATTI
Yıldırım'ın yaptığı 3 milyon Euro’luk teklifi geri çekip, "Biz büyük fedakarlıklar yaparak en yüksek rakamlardan birini sana teklif ettik. Ancak sen ne giderim ne kalırım diyorsun. Bundan sonra sana teklifimiz 1 milyon Euro. Kalmak istiyorsan bu paraya oynayacaksın, kabul etmiyorsan da kapı orada gitmek istediğin yere gidebilirsin. Kimse Fenerbahçe'yi 2. plana atıp oyalayamaz" dediği ifade edildi. Uruguaylı yıldızın da bu nedenle Trabzon maçında oynamadığı ve eşyalarını topladığı öğrenildi. Lugano'nun Lazio'ya imza attığı ve hafta içinde İstanbul'dan ayrılacağı da bildirildi.



Kategori : SPOR