Böyle karı-koca kavgası yok

Böyle karı-koca kavgası yok
25 yıldır evliydiler... Bir kavga patlak verdi aralarında. Her ikisi de ellerine bıçakları aldılar ve birbirlerine daldılar. Sonuç felaket. Abone ol

Yalova'da 25 yıllık çiftin kavgası kanlı bitti. Birbirlerine bıçakla saldıran çiftten biri 25 bıçak darbesiyle öldü, diğeriyse aldığı 20 bıçak darbesinin ardından kendini 3. kattan atarak ağır yaralandı.

Yalova'da 25 yıllık eşini bıçakla öldüren kişi, ot new mexico seo urdukları binanın üçüncü katından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Mimar Sinan Caddesi'nde oturan Mehmet (50) ve eşi Füsun Ş. (48), henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çift, ellerine geçirdikleri bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Füsun Ş, aldığı bıçak darbeleri nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

İNTİHARA KALKIŞTI

Mehmet Ş. ise üçüncü kattaki dairenin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Mehmet Ş, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Mehmet Ş'nin vücudunda 20'ye yakın bıçak darbesi tespit edildi. Çilingirle kapıyı açarak eve giren polis ekipleri, Füsun Ş'nin vücudunun çeşitli yerlerinde de 25 bıçak darbesi belirledi.

2 ÇOCUKLARI VARDI

Füsun Ş'nin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada, 25 yıllık evli Mehmet ve Füsun Ş'nin yakınları, olayın ardından gözyaşlarını tutamadı. Çiftin, İstanbul'da üniversitede okuyan Görkem ve Kırklareli'de vatani görevini yapan Gökhan adlı iki oğullarının bulunduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR
DİĞER SAYFADA

[PAGE]







Kategori : GÜNCEL