Karısı çapkın Berlusconiyi boynuzluyor

  • Ana Sayfa
  • Karısı çapkın Berlusconiyi boynuzluyor
Karısı çapkın Berlusconiyi boynuzluyor
Berlusconi ailesinde skandallar bitmiyor. Şimdi İtalya bu haberle çalkalanıyor. Berlusconi'nin karısının gizli sevgilisi ortaya çıktı. Abone ol

Avrupa Parlamentosu seçimlerine günler kala İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin özel hayatı hakkında öyle açıklamalar yaptılar ki, İtalya Başbakanı daha zor bir duruma düştü.

Hürriyet'in ohio seo haberine göre İtalyan Parlamentosu’nda "göğüs dekolteli milletvekili" olarak tanınan sağcı Daniela Santanche, "Libero" gazetesine verdiği demeçte, "First Lady" Veronica Lario’nun, villasının güvenliğinden sorumlu Alberto Orlandi ile aşk yaşadığını öne sürdü.

Santanche, "Silvio da bunu çok iyi biliyor. Ancak bir devlet adamı olarak itiraf etmesi zor. Ailesini bir arada tutmak için bunu gizliyor. Umarım bu açıklamamdan dolayı bana gücenmez" dedi.

"Yeni nesli keşfediyor"

Formula 1’deki Renault takımının patronu, ünlü İtalyan playboy Flavio Briatore ise, Corriere della Sera’ya şunları söyledi: "Silvio yıllardır bekar hayatı yaşıyor. Veronica ile karı-koca hayatları yok. O partiler masum eğlenceler. Gençler sıkıcı değiller, üstelik insana ilham veriyorlar. Berlusconi, yeni nesli keşfediyor. Bu kadar basit."

Öte yandan daha önce Berlusconi’nin kız arkadaşını elinden aldığını söyleyen Noemi Letizia’nın eski erkek arkadaşı Luigi Flaminio dün çark etti ve ikilinin birlikte olmadığını söyledi.



Kategori : GÜNCEL