AKP mayında sadede geliyor

AKP mayında sadede geliyor
Yandaş medyayı bile ayağa kaldıran mayın tasarısı, Genelkurmay'ın NAMSA önerisine kulak verilerek düzenlenecekAbone ol

Mayınların temizlenmesi konusunda başta muhalefet olmak üzere yandaş medyanın bile tepkisini çeken hükümet, yeniden düzenleme için düğmeye bastı...

AK Parti Gru georgia seo p Başkanvekili Bekir Bozdağ, mayınla ilgili tasarı görüşmelerine yarın TBMM Genel Kurulunda devam edileceğini belirterek, ''Düzenlemenin askıya alınması ya da görüşmelerinin ertelenmesi söz konusu değil'' dedi.

Bozdağ, tasarının bu hafta Genel Kurulda görüşülmesi konusunda muhalefet temsicileriyle mutabakatları olduğunu, tasarının ''ihale işlemleri''ni düzenleyen 2. maddenin tekriri müzakeresi konusunda Hükümet adına Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün talebinin TBMM Başkanlığına iletildiğini hatırlattı.

Bozdağ, ''Biz muhalefet parti temsilcileriyle bir araya gelerek, ön görüşme yaptık. Tasarının 2. maddesi üzerinde onların önerilerini aldık, biz de kendi kanaatimizi onlara ilettik. Daha sonra, herkes konuşulanları kendi parti gruplarıyla görüşmek üzere ayrıldı. Muhtemelen yarın tekrar bu konu, Meclis gündemine gelecek'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL