Benzin deposunu çakmakla kontrol edersen!

  • Ana Sayfa
  • Benzin deposunu çakmakla kontrol edersen!
Benzin deposunu çakmakla kontrol edersen!
Türkler tüpü nasıl kontrol eder? Çakmağı çakıp dolu mu diye bakarlar. Bu kez tüpü değil, benzin deposunu öyle kontrol ettiler. Sonuçta depo dolu çıktı;Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, motosikletin deposunda benzin olup olmadığını çakmakla kontrol etmeye kalkışan 2 genç yangına sebep balık pazarı oldu.

Alınan bilgiye göre, Başaran Mahallesi Havuz Sokak'ta Akman A. (18) ve arkadaşı Yunus Emre K. (18) bir eşarp atölyesine geldi. Bir süre gezdikleri motosiklette benzin kalıp kalmadığını kontrol etmeye çalışan 2 genç, binanın bodrum katında bulunan bir eşarp atölyesine bıraktıkları motosikletin deposunu çakmakla kontrol etmeye kalkışınca yangın çıktı.

Motosikletin alev almasıyla başlayan yangın atölyedeki iplik ve eşarpların da tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında eşarp atölyesinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Akman A. ve Yunus Emke K. polis tarafından gözaltına alındı. Polise ifade veren zanlılar, "Motosikleti bıraktığımız depo karanlıktı, çakmakla aydınlatmak istedik. Aniden motosiklet alev aldı" dedi.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Kategori : GÜNCEL