Milanda Ancelotti gitti o geldi

Milanda Ancelotti gitti o geldi
İtalya Ligi Serie A'da sezonu 3. sırada bitiren Milan'da Teknik Direktör Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı.Abone ol

İtalya ligi takımlarından AC Milan, Carlo Ancelotti ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshederken, teknik direktörlüğe eski futbolcu Brezilyalı Leonardo getirildi.

Milano ekibini yeni sezonda takım rhode island seo ın eski futbolcularından Brezilyalı Leonardo çalıştıracak.

8 sezondur Milano temsilcisinin başında yer alan İtalyan teknik adam kulüple karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fest ettiklerini açıkladı. Ayrılık haberini "Milan’daki muhteşem maceramın sonuna geldim" sözleriyle kamoyuna duyuran Ancelotti, Chelsea ile anlaştığı yönünde çıkan haberler hakkında ise yorum yapmadı. Ancak hem İtalyan hem de Ada basınında yer alan haberlere göre Ancelotti'nin önümüzdeki sezon Londra temsilcisinin başında yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bugüne dek hiç İtalya dışında bir takımı yönetmeyen 49 yaşındaki teknik adam daha önce Juventus, Parma ve Reggiana'yı çalıştırmıştı.

Mılan'da İtalyan teknik adam'dan boşalan göreve ise kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Brezilyalı Leonardo'nun getirildiği açıklandı. 1997-2001 yılılları arısında Milan'da futbolcu olarak da görev yapan Leanordo, böylece ilk teknik adamlık görevine Milano temsilcisinde başlayacak.



Kategori : SPOR