Ünlü yıldız Kakanın takımı belli oldu

  • Ana Sayfa
  • Ünlü yıldız Kakanın takımı belli oldu
Ünlü yıldız Kakanın takımı belli oldu
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka 60 milyon Euro'ya satıldı. Yılda 9 milyon alacak. İşte Kaka'nın yeni takımı;Abone ol

İspanya'da bu sezon ezeli rakibi Barcelona’nın gölgesinde kalan ve sezonu kupasız kapatan Real Madrid gelecek sezona fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. 2002-2003 sezonunda Zidane’lı, Figo’lu, Ronaldo’lu kadrosuyla Avrupa’yı kasıp kavuran ve hem Şampiyonlar Ligi hem de La Liga’yı kazanan Beyaz Şimşekler bu sezon tam anlamıyla çuvallamış durumda.

Geçirilen başarısız dönemde önce başkan Roman Calderon’un istif pennsylvania seo a etmesi ardından geçici olarak başkanlık koltuğuna oturan Vicente Boluda’nın istenilen yönetimi sergileyememesi kulübü kongreye götürdü ve 14 Haziran’da başkanlık seçimi yapılması kararı alındı. Şu anda tek aday durumunda olan Florentino Perez ise ilk icraatını gerçekleştirdi ve Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka’yı 60 milyon Euro karşılığında İspanyol devine getirdi.

9 MİLYON EURO ALACAK

İspanya'nın önemli spor gazetelerinden MARCA’da bu transferi doğrularken Fiorentina karşısında ligdeki son maçına çıkacak olan Kaka’nın İtalya serüvenin bu maçla sona ereceğine değinildi. 16 Mayıs’ta sözleşmenin yapıldığı ve Serie A’da Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Milan’ın konsantrasyon sorunu yaşamaması için Başkan Galliani’nin bu transferle ilgili açıklama yapmadığı ifade edildi. Bu transfer sonucunda Brezilyalı oyuncu 5 yıllık sözleşme karşılığında senelik 9 milyon Euro kazanacak.

İLK KEZ AÇIK KAPI BIRAKTI

KAKA sezon ortasında İngiliz ekibi Manchester City’nin senelik 7 milyon Euro’luk teklifini reddetmiş, gerekçe olarak da hayalinin futbolu Milan’da bırakmak olduğunu belirtmişti. Yıldız oyuncu geçen hafta İtalya’da La Gazetta Dello Sport’a verdiği röportajında “Herkes kariyerinde değişiklik yapmak ister. Ben de bir gün mutlaka bir değişiklik yapacağım. Eğer Milan için kârlı olacaksa gideceğim takımın pekte önemi yok” diyerek ilk defa transferi hakkında açık kapı bırakmıştı. Öte yandan başkan seçilmesine kesin gözle bakılan Florentino Perez, Liverpool’dan Xabi Alonso ve Arsenal’in İspanyol oyuncusu Cesc Fabregas’ı da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.



Kategori : SPOR