Bir spikerin başına gelebilecek en kötü olay

  • Ana Sayfa
  • Bir spikerin başına gelebilecek en kötü olay
Bir spikerin başına gelebilecek en kötü olay
O bir zamanların en ünlü ekran yüzüydü. Türkiye, en önemli haberleri onun sesinden dinledi şimdi ise iki kelimeyi söyleyemiyor...Abone olİNTERNETHABER

Türkiye dün gece bir dönemlerin en ünlü ekran yüzü Tuna Huş'un dramına ağladı. Bu feryada kulak veren Acun, Paris Hilton'un katıldığı programdan elde edilen geliri Huş ailesine ver ingilizce seo di. Huş'un ekrana yansıyan görüntüleri ise yürek burktu!

TRT'nin en ünlü yüzüydü o... Türkiye, beyaz ekranla tanıştığı o ilk yılların en önemli haberlerini onun sesinden dinledi ondan öğrendi.

SADECE "BA.. BA... BA.." DİYEBİLİYOR

İşte o isim Tuna Huş, kendisini uzun yıllar yatağa bağlayan amansız bir hastalığa yakalandı. 2001 yılında geçirdiği krizle beyninde ödem oluşan ve felç geçiren Tuna Huş, konuşma kabiliyetini yitirdi. Şimdi ağzından sadece "ba.. ba... ba..." heceleri bir de "evet" kelimesi çıkıyor.

Tedavi sürecinde bankalara da borçlanan Tuna Huş, büyük bir dram yaşıyor...

Ünlü spikerin bu dramına Acun Ilıcalı kulak verdi. Uzun süredir tedavi gören Huş için Paris Hilton'u yarıştıran Acun, programda söylediği sözlerle de büyük alkış topladı. Hilton'un kazandığı 50 bin TL'lik ödül, Huş ailesine bağışlanırken ekrana gelen bir görüntü, yürek burktu!

İşte bir dönem sesiyle Türkiye'yi ekran başına çivileyen Huş'un yürek burkan o görüntüleri;

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL