Konyasporda boğaza kadar borç

Konyasporda boğaza kadar borç
Binbir hayallerle yönetime gelen başkan, havalarda uçtu ama takımı da küme düşürdü. İşte bir Konyaspor klasiği;Abone ol

Daha sözon başında söylemiştik, bu yönetim Konya'nın başına iş açar diye! Keşke haklı olmasaydık ancak oldu. Konyaspor'da küme düşmenin üzüntüsü yaşanırken, Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen'de bizim aylar önce söylediğimiz bakın nasıl doğruladı.

Maddi sıkıntılar ve futbolcuların 33 maçtır maç başı ödemelerinin yapılmadığını ve bu etkenin düşmede büyük rol oynadığını söyleyen Çimen, "Bu yönetim yapısıyla Konyaspor'dan hiçbirşey olmaz" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, Konyaspor'un küme düşmesinde bir çok neden olduğunu söylerken, sonradan katıldığı Yönetim Kurulu'nun yapısını oregon seo da eleştirdi. Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Çimen, "Konyaspor'da bütün futbolcular alacaklı. 33 maçtır maç başı primlerini alamadılar. Bu Türkiye'deki bütün kulüplerde yaşanan sıkıntılar. Ama bizde biraz daha fazla oldu ve borç büyük rakamlara ulaştı. Bu zamana kadar oyuncularımıza peşinatın dışında ödeme yapamadık. Ara sıra verdiğimiz primlerle devam ettirdik. Konyaspor'un sadece oyuncularına borcu var. Bu borçların ödenmesi için de ne gerekiyorsa yapılacaktır" diye konuştu

Yaşanan maddi sıkıntılar ve oyuncuların alacaklarının ödenememesinin yanında bir çok hataya da imza atıldığını söyleyen Çimen, "Sadece maddi konuda değil küme düşmemizde daha başka etkiler de oldu. Sezon başında alınan oyuncular, takımın kurgusu, yapılan köklü değişiklik ve hoca değişikliği gibi pek çok faktör sayabiliriz. Bunların arasında oyuncuların da hataları var. Herkes hatasını kabul etmeli. Çok güvendiğimiz bazı futbolcular da beklentilerimizi karşılayamadı. Ama tabiki en önemli rol maddi sıkıntı oldu. Kaderimizde bu varmış. Artık kaderde ne varsa onu yaşayacağız" ifadesini kullandı.

BU YÖNETİM YAPISIYLA KONYASPOR'DAN HİÇBİRŞEY OLMAZ

Olağanüstü Genel Kurul için sezon sonunu beklediklerini söyleyen Çimen, "1-2 gün içerisinde yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelerek değerlendirme yapacağız. Bu toplantı sonrasında olağanüstü genel kurul kararı çıkacak. Benim şahsi görüşüm de zaten mutlaka değişiklik yapılması yolunda. Kongreye mutlaka gidilmesi gerekiyor. Bu yönetim yapısıyla Konyaspor'dan hiçbirşey olmaz. Kan değişikliği yaparak, emin ellerde Konyaspor'un yeniden Süper Lig'e çıkması için gereken yapılmalıdır. Konyaspor Yönetimi'nde kan değişikliği şarttır" dedi.

14 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sezon sonu itibariyle yeşil beyazlı kulüpte 14 oyuncunun sözleşmesi sona ererken, gitmesi beklenen oyuncular arasında takım kaptanları Ömer ve Veysel ile 4 kaleci yer alıyor.

Konyaspor'da sözleşmesi sona eren futbolcular şu isimlerden oluşuyor: Ayman, Bülent Bölükbaşı, Cihan, Eren, Eray, İlker, Jefferson, Musa Büyük, Mustafa Er, Serhat Akın, Oğuzhan, Kratochvil, Ömer Gündostu ve Veysel.



Kategori : SPOR