Azerbaycana gidecek Ümit Milliler!

  • Ana Sayfa
  • Azerbaycana gidecek Ümit Milliler!
Azerbaycana gidecek Ümit Milliler!
Önümüzdeki günlerden hem Azerbaycan, hem de Ermenistan'la maçımız var. İkisine ayrı takım gidecek. İşte Azerbaycan'a gidecek ekip;Abone ol

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Ümit Milli Futbol Takımı’nın 3 Haziran Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Azerbaycan ile yapacağı hazırlık maçı ile 9 Haziran Salı günü deplasmanda Ermenistan ile yap ersağ üye acağı 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup maçı için iki ayrı kadro duyuruldu.

Azerbaycan karşılaşması için kadroya, 1989 ve sonrası doğumlu, daha önce milli takıma çağrılmamış veya uzun süredir milli takım kampına katılmayan oyuncuların tercih edildiği, yine bu kadrodan Akdeniz Oyunları’na katılacak kadroya da aday isimlerin belirleneceği ifade edildi.

Azerbaycan ile yapılacak hazırlık maçının aday kadrosuna şu isimler çağrıldı:

Kaleciler: Gökhan Değirmenci (Altay), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe)

Savunma Oyuncuları: Arda Yavuz (Hacettepe), Kaan Bartu Büyükyıldırım (Aydınspor), Musa Nizam (Antalyaspor), Cem Tosun (Rapid Wien), Timur Weilbier (FC Saint Pauli), Hasan Ali Kaldırım (1. FC Kaiserslautern), Adnan Karabaş (Rot-Weiss Essen)

Orta Saha Oyuncuları: Hakan Akman (Samsunspor), Yasin Yeter (Kastamonuspor), Selçuk Alibaz (Eskişehirspor), Mert Erdoğan (Ankaragücü), Orhan Gülle (Beşiktaş), Soner Sitar (FC Saint Pauli)

Hücum Oyuncuları: Burak Çalık (Altay), Mustafa Kaya (Kırşehirspor), Erhan Şentürk (Diyarbakırspor)



Kategori : SPOR