Şampiyonluğu doyasıya kutluyorlar

  • Ana Sayfa
  • Şampiyonluğu doyasıya kutluyorlar
Şampiyonluğu doyasıya kutluyorlar
Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, taraftarlarını çılgına çevirdi.Abone ol

Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlaması, İstanbul'daki taraftarlarını coşturdu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Denizlispor maçının bitiş düdüğüyle birlikte İstanbul'da sokaklara çıkarak şampiyonluklarını doyasıya kutlamaya başladılar.

Başta Beşiktaş ilçesi olmak üzere İstanbul'un türlü semtlerinde, giydikleri formalar ve ellerindeki siyah-beyazlı bayraklarla şampiyonluk kutlamalarına katılan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptılar.

Bu arada araçlarıyla sokaklara çıkan taraftarlar da kornalar çalarak şampiyonluk kutlamaları yaparlarken, kimi bölgelerde trafik durma noktasına geldi.

Şampiyonluk coşkusunun İstanbul'da en yoğun yaşandığı yerler Beşiktaş ile Taksim oldu.

Öte yandan, siyah-beyazlıların şampiyonluğa ulaşması nedeniyle Beşiktaş'ın resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazaları da bu gece 24.00'e dek açık tutu arizona seo lurken, taraftarlar takımlarının forma, tişört ve bayraklarını almak için mağazalara akın ettiler.

-BEŞİKTAŞ'TA DEV EKRAN-

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının deplasmanda Denizlispor ile yaptığı karşılaşmayı Beşiktaş Belediyesi'nin meydanda kurduğu dev ekranda izlediler.

Taraftarlar, maçın başlamasına saatler kala Beşiktaş Köyiçi ve Beşiktaş Alanı'nda toplanarak, tezahüratlar yapıp karşılaşmanın başlamasını beklediler.

Ellerindeki bayraklarla meydanı dolduran binlerce taraftar, karşılaşmanın başlamasıyla birlikte büyük heyecan yaşadılar. Takımlarının ilk golü sonrası büyük bir sevinç yaşayan taraftarlar, İbrahim Toraman'ın attığı 2. golün ardından daha coşkulu bir biçimde şampiyonluk şarkıları söylediler.

Taraftarlar, 2. golün ardından ellerindeki meşaleleri yakarlarken, Beşiktaş Alanı'nı adeta stat havasına çevirdiler. Taraftarların yaktıkları meşaleler sonrası alanda adeta göz gözü görmedi. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle Beşiktaş'taki trafik akışında da aksamalar oldu.

Bu arada Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da karşılaşmayı taraftarlarla birlikte alanda izledi.

Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlamasını, taraftarlar değişik kentlerde coşkuyla kutladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Ankara'da konvoylar oluşturarak caddelerde şampiyonluk turu attılar. Taraftarlar Kızılay Meydanı'ndaki Güvenpark'ta toplanarak şampiyonluğun coşkusunu yaşadı. Ayrıca kentin değişik bölgelerinden havai fişek gösterileri yapıldı.

-İZMİR-

İzmir'deki Beşiktaş taraftarları, takımlarının şampiyon olmasını Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla kutladı.

Meydanda toplanan kalabalık taraftar grubu, takımları için tezahüratta bulunarak, şampiyonluk şarkıları söyledi. Meşaleler yakan grup, davul ve zurna eşliğinde halaylar çekti.

-EDİRNE-

Beşiktaşlı taraftarlar, 6 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu Edirne'de coşkuyla kutladılar.

Siyah-beyaz bayraklar ve giydikleri Beşiktaş formasıyla caddelere çıkan taraftarlar, ellerinde meşale yakarak sevinç tezahüratında bulundular. Araçlarla konvoy oluşturan siyah-beyazlılar şampiyonluk turu attılar.

Öte yandan Beşiktaş'ın şampiyonluğu Muğla ve Bolu'da taraftarlarca coşkuyla kutlandı.

-ALMANYA'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI-

Beşiktaş'ın lig şampiyonluğu yurtdışında da kutlandı. Almanya'nın Hamburg kentindeki taraftarlar, şampiyonluğu caddede şampanya patlatarak kutladı.

Hamburg Beşiktaşlılar ve Galatasaraylılar Dernek Salonu'nda biraraya gelen Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları hep birlikte coşkulu bir biçimde maçı izledi. Galatasaray taraftarlarının karşılaşmayı televizyondan Beşiktaş formasıyla izleyerek tezahüratta bulundukları gözlendi.

Hamburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Lütfü Kortağ, Beşiktaş'ın şampiyon olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Nitekim bu sezonda yüzümüz güldü. Bunun sevincini Hamburg'ta sonbahar ayında büyük bir baloyla kutlayacağız'' dedi.



Kategori : SPOR