Bülent Korkmaz istifasını sundu

  • Ana Sayfa
  • Bülent Korkmaz istifasını sundu
Bülent Korkmaz istifasını sundu
Galatasaray'ın teknik direkörü Bülent Korkmaz maç sonu açık konuştu. İstifa mektubunu sunan Korkmaz, sözü yönetime bıraktı.Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasında Galatasaray sahasında Sivassopor'u 2-1 mağlup etti ve Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri; 12 ve 82. dakikalarda hawaii seo Arda Turan kaydederken, konuk ekibin tek golünü ise 46. dakikada Herve Tum attı.

BÜLENT KORKMAZ: İSTİFA MEKTUBUMU SUNDUM

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Sivasspor'u 2-1 yenerek ligi 5. sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı başaran Galatasaray'da teknik direktör Bülent Korkmaz istifa mektubunu Galatasaray yönetimine sundu.

Korkmaz maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Ben açık tarihli istifa mektubumu yönetime sundum. Bunu yürürlüğe koymak başkanımızın kararıdır. Galatasaray Başkanı'nın ve yönetiminin vereceği karara saygılıyım" dedi.

KRAL BAROS

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, bu sezon attığı 20 golle Turkcel Süper Lig'in gol kralı oldu.

TUGAY SAMİ YEN'E GELDİ

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Tugay Kerimoğlu, Galatasaray-Sivasspor maçını izlemek için Sami Yen'deydi. Karşılaşma öncesinde Adnan Polat, Tugay'a plaket hediye etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Sivaslı oyuncular da Tugay'ı sahaya çağırarak ona Sivasspor forması hediye ettiler.



Kategori : SPOR